Готуємо сирники з різними начинками

Сирники — корисна і поживна їжа, вона є у різних варіантах у різних кухнях світу. Склад простий — білий сир (творог), борошно, яйце, сіль і цукор. Однак їх можна зробити різними на смак — можна підсмажити на рослинній олії або вершковому маслі, додати до тіста різні додаткові інгредієнти. А можна приготувати сирники з начинкою.

Шоколадні

Основа

Щоб навчитися готувати сирники, перш за все необхідно знати, як для них робити тісто. Для рецепта нам потрібно:

  • 500 грамів сиру будь-якої м’якості;
  • половину склянки пшеничного борошна;
  • одне яйце;
  • 2 столових ложки цукру,
  • щіпка солі.

Зі сметаною

Змішуємо інгредієнти, тісто повинно мати консистенцію густого крему. На сковороду лиємо три столових ложки олії, добре розігріваємо. Сирники випікаємо протягом однієї хвилини з кожного боку.

Начинки

Начиняємо сирники так — візьміть у руки тісто, зробіть дві невеликі паляницю, на одну кладіть начинку, закривайте другою половиною і защипуйте краї. Також після того, як поставили начинку, можете скатати сирники кулькою і випікати.

З кропом

Солена

Не завжди сирники повинні бути солодкими. Страва із соленими начинками — це дуже смачно.

Беремо петрушку, кінзу, кріп, сіль. Зелень дрібно поріжте, примніть, посоліть, швидко начиняйте тісто, поки подрібнені рослини не пустили сік.

З кропом

Солодка

Рецепт солодких сирників. Для начинки потрібно:

  • солодкий джем, можна екзотичний, наприклад, манго;
  • заморожені полуниці — розморозьте ягоди, додайте цукру, трохи крохмалю для густоти начинки;
  • перемішайте джем і ягоди, начинка повинна бути густою.

Смажити на вершковій олії по 2 хвилини з кожного боку. Смачні холодними і гарячими.

 

З ягодами

Яєчна

У начинку потрібно декілька варених яєць, інгредієнти:

  • 3 варених яйця — розім’яти вилкою або натерти на дрібній терці;
  • дрібно порізані кріп і петрушка;
  • 1 чайна ложка вершкового масла.

Також можна додати цілі горошини консервованого горошку.

Із зеленню

Цукеркова

Візьміть цукерки «корівка», вони мають м’яку структуру і швидко розплавляться у тісті з сиру. Можна використовувати інші конфети, вони надають сирникам макового, вершкового чи шоколадного смаку, у залежності від того, які цукерки ми використовуємо для начинки.

Солодка

Ковбасна

М’ясо, шинку або ковбсу порубайте тонкою соломкою, потім соломку розрубайте на кубики. Покладіть начинку у несолене сирне тісто.

В холодильнике часто остаются остатки разнообразных мясо-колбасных изделий. Порубите их тонкой соломкой, а затем – кубиками. Положите начинку в несоленое творожное тесто. Это вкусный и полезный завтрак к сладкому черному кофе.

З ковбасою

З твердого сира

Приготуйте несолодке сирне тісто. Візьміть 150 грамів твердого сиру, потріть його на дрібній терці. Також можна ставити цілий шматочок сира, він розплавиться при випіканні на сковороді.

Молочний продукт

М’яка

Сирники — м’яка страва, начинку теж можна зробити м’якою:

  • можна поставити тушкований м’ясий фарш;
  • овочеві сирники можна зробити з тушкованих моркви і баклажанів, після тушкування можна подрібнити блендером.

З морепродуктами

Нам потрібно:

  • дві пачки нежирного сиру;
  • рослинна олія для випікання
  • для начинки — заморожені морепродукти (кальмар, креветки, морські зірочки).

Сир не соліть, начинку — трохи. З приправ додавайте тільки чорнй перець.

 

У сковороді

Дитяча

Щоб дитина із задоволенням їла сир, можна зробити начинку з винограду і апельсину, порізавши їх невеликими шматочками.

У сирі є кальцій, корисний для костей. Сирники — смачна страва, у якій сир зберігає свої корисні якості. Готуються швидко, тому їх можна випікати на сніданок. Начинки сирникам надають різний смак, різноманітні додатки до цієї страви можуть бути як солодкими, так і солоними.

Ссылка на основную публикацию