Ціна 74 грн. + 3 подарунки
відправка Укрпоштою 40 грн.
Сирники — корисна і поживна їжа, вона є у різних варіантах у різних кухнях світу. Склад простий — білий сир (творог), борошно, яйце, сіль і цукор. Однак їх можна зробити різними на смак — можна підсмажити на рослинній олії або вершковому маслі, додати до тіста різні додаткові інгредієнти. А можна приготувати сирники з начинкою.
Зміст
Основа
Щоб навчитися готувати сирники, перш за все необхідно знати, як для них робити тісто. Для рецепта нам потрібно:
- 500 грамів сиру будь-якої м’якості;
- половину склянки пшеничного борошна;
- одне яйце;
- 2 столових ложки цукру,
- щіпка солі.
Змішуємо інгредієнти, тісто повинно мати консистенцію густого крему. На сковороду лиємо три столових ложки олії, добре розігріваємо. Сирники випікаємо протягом однієї хвилини з кожного боку.
Начинки
Начиняємо сирники так — візьміть у руки тісто, зробіть дві невеликі паляницю, на одну кладіть начинку, закривайте другою половиною і защипуйте краї. Також після того, як поставили начинку, можете скатати сирники кулькою і випікати.
Солена
Не завжди сирники повинні бути солодкими. Страва із соленими начинками — це дуже смачно.
Беремо петрушку, кінзу, кріп, сіль. Зелень дрібно поріжте, примніть, посоліть, швидко начиняйте тісто, поки подрібнені рослини не пустили сік.
Солодка
Рецепт солодких сирників. Для начинки потрібно:
- солодкий джем, можна екзотичний, наприклад, манго;
- заморожені полуниці — розморозьте ягоди, додайте цукру, трохи крохмалю для густоти начинки;
- перемішайте джем і ягоди, начинка повинна бути густою.
Смажити на вершковій олії по 2 хвилини з кожного боку. Смачні холодними і гарячими.
Яєчна
У начинку потрібно декілька варених яєць, інгредієнти:
Ціна 74 грн. + 3 подарунки
відправка Укрпоштою 40 грн.
- 3 варених яйця — розім’яти вилкою або натерти на дрібній терці;
- дрібно порізані кріп і петрушка;
- 1 чайна ложка вершкового масла.
Також можна додати цілі горошини консервованого горошку.
Цукеркова
Візьміть цукерки «корівка», вони мають м’яку структуру і швидко розплавляться у тісті з сиру. Можна використовувати інші конфети, вони надають сирникам макового, вершкового чи шоколадного смаку, у залежності від того, які цукерки ми використовуємо для начинки.
Ковбасна
М’ясо, шинку або ковбсу порубайте тонкою соломкою, потім соломку розрубайте на кубики. Покладіть начинку у несолене сирне тісто.
В холодильнике часто остаются остатки разнообразных мясо-колбасных изделий. Порубите их тонкой соломкой, а затем – кубиками. Положите начинку в несоленое творожное тесто. Это вкусный и полезный завтрак к сладкому черному кофе.
З твердого сира
Приготуйте несолодке сирне тісто. Візьміть 150 грамів твердого сиру, потріть його на дрібній терці. Також можна ставити цілий шматочок сира, він розплавиться при випіканні на сковороді.
М’яка
Сирники — м’яка страва, начинку теж можна зробити м’якою:
- можна поставити тушкований м’ясий фарш;
- овочеві сирники можна зробити з тушкованих моркви і баклажанів, після тушкування можна подрібнити блендером.
З морепродуктами
Нам потрібно:
- дві пачки нежирного сиру;
- рослинна олія для випікання
- для начинки — заморожені морепродукти (кальмар, креветки, морські зірочки).
Сир не соліть, начинку — трохи. З приправ додавайте тільки чорнй перець.
Дитяча
Щоб дитина із задоволенням їла сир, можна зробити начинку з винограду і апельсину, порізавши їх невеликими шматочками.
У сирі є кальцій, корисний для костей. Сирники — смачна страва, у якій сир зберігає свої корисні якості. Готуються швидко, тому їх можна випікати на сніданок. Начинки сирникам надають різний смак, різноманітні додатки до цієї страви можуть бути як солодкими, так і солоними.