Рецепт м’ясного омлета

Представляємо рецепти м’ясного омлету з часником, сиром, петрушкою, цибулею. Основні інгредієнти — м’ясний фарш (або м’ясо, нарізане дрібними шматочками), яйця. Готові страви можна посипати дрібно нарізаною петрушкою або дрібно порізаною зеленою цибулею.

Сніданок

З часником

Омлет з м’ясом і часником, інгредієнти:

  • 100 грамів м’ясного фаршу (може бути свинячий, курячий або яловичий)
  • 4 яйця
  • 100 грамів молока
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 2 зубчика часника
  • щіпка солі
  • соняшникова олія, щоби пожарити.

Приготування:

  1. Піджарюємо до золотистого кольору на соняшниковій олії дрібно порізану цибулю.
  2. Додаємо до цибулі фарш, перемішуємо.
  3. Коли м’ясо буде готовим, додаэмо часник, солимо.
  4. Збиваэмо яйця з молоком, солимо.
  5. Додаємо яйце до цибулі і м’ясу.
  6. Жаримо до готовності.

Готову страву посипаємо дрібно порізаною петрушкою та зеленою цибулею.

Чеснок

 

Із сиром

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 30 грамів твердого сиру (дві столові ложки)
  • 100 грамів м’яса (шматочками, це приблизно половина склянки)
  • щіпка солі
  • щіпка перцю
  • соняшникова олія для смаження.

Рецепт страви м’ясо в омлеті з додаванням твердого сиру:

  1. Натираємо сир на крупній терці.
  2. У глибокій тарілці перемішуємо яйця із сиром.
  3. Нагріваємо сковороду, наливаємо соняшникову олію.
  4. Протягом 5 хвилин на сковороді піджарюємо м’ясо (воно повинно бути нарізаним на дрібні шматочки).
  5. Заливаємо м’ясо яйцем.
  6. Жаримо біля трьох хвилин.

Подаємо з домашнім майонезом. Домашній майонез готуємо наступним чином — два яєчних жовтка перемішуємо міксером з половиною чайної ложкисолі, половину чайної ложки цукру, половина чайної ложки гірчиці і 100 грамів соняшникової олії (олію потрібно вливати поступопо). Після того, як майонез стане густим, додайте столову ложку оцту і перемішайте.

Сир

З петрушкою

Омлет з м’ясом і петрушкою, інгредієнти:

  • 3 яйця
  • половина склянки молока
  • половина м’ясного фаршу
  • 1 столова ложка дрібно порізаної петрушки
  • щіпка солі
  • щіпка перцю
  • 1 столова ложка соняшникової олії.

Приготування:

  1. Збиваємо яйце з молоком, солимо, перчимо.
  2. На соняшниковій олії 3 хвилини жаримо фарш, додаємо петрушку і жаримо ще 2 хвилини.
  3. Заливаємо фарш яйцем.
  4. Жаримо біля трьох хвилин.

При подачі посипати дрібно порізаною цибулею.

Петрушка

З цибулею

М’ясний омлет з цибулею, інгредієнти:

  • 200 грамів свинячого фаршу
  • 2 столові ложки борошна
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 5 курячих яєць
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • 1 столова ложка паніровочних сухарів
  • щіпка солі
  • щіпка перцю.

Приготування:

  1. Дрібно нарізаємо ріпчасту цибулю, змішуємо з фаршем, додаємо паніровочні сухарі, перемішуємо.
  2. Збиваємо яйця з молоком та борошном (борошно потрібно додавати поступово).
  3. Перемішуємо молоко з фаршем.
  4. Розігріваємо сковороду, розтоплюємо вершкове масло, вливаємо яйце з фаршем.
  5. Омлет готується 15 хвилин.

Готовий омлет посипаємо дрібно порізаною цибулею.

Ссылка на основную публикацию