Рецепт крабового омлету

Якщо Ви вирішили спробувати щось незвичайне на сніданок, то можна приготувати омлет із крабовими паличками. Ця страва готується дуже просто, омлет виходить ніжним, ситним і дуже смачним.

З цибулею

Інгредієнти

Для того, щоб приготувати омлет із крабовими паличками, Вам необхідно взяти наступні інгредієнти:

  • крабові палички – 100 грамів;
  • яйця – 2 штуки;
  • рослинна олія – 1 столова ложка;
  • молоко – 3 столові ложки;
  • сіль – за смаком;
  • чорний мелений перець – за смаком;
  • цибуля – 30 грамів;
  • часник – 2 зубчика;
  • свіжий кріп.

З рибного фаршу

Приготування

Етапи приготування страви:

  1. Візьміть крабові палички й наріжте невеликими шматочками.
  2. На сковороду вилийте рослинну олію й розігрійте, потім додайте нарізані крабові палички.
  3. Регулярно перемішуйте крабові палички протягом декількох хвилин, доти поки вони не підрум’яняться.
  4. Прийшов час підготувати яйця, для цього візьміть невелику посудину, розбийте курячі яйця, вилийте молоко, додайте сіль, цукор і чорний мелений перець за смаком. Ретельно збийте дану суміш, додаючи при цьому зелень. Зелень можете взяти за бажанням, одні віддають перевагу кропу, іншим — базиліку або петрушці.
  5. Вилийте в сковороду із крабовими паличками готову яєчну суміш і знову перемішайте. Накрийте кришкою, нехай готується доти поки не зникне пара із кришки.

Корисний і ситний омлет із крабовими паличками готовий.

Особливості страви

Багато років тому японські рибалки із фаршу риби готували сурімі. Ця страва і стала попередником крабових паличок. Цей продукт не містить багато калорій, він корисний для серця й судин. Дана продукція може бути корисною тільки в тому випадку, якщо виробляється з натурального фаршу й без додавання шкідливих барвників.

Виробники можуть додати сою яка змінить смак і харчові властивості продукту, барвники й консерванти можуть завдати шкоди організму. Також у страві багато солі (що може нашкодити гіпертонікам), може бути присутнім глутамат натрію, який підсилює смак, але не має корисних властивостей, тому не слід їсти крабові палички надто часто. Таким чином, звертайте увагу на склад продукції, дату виробництва, зовнішній вигляд, намагайтеся купити якісну продукцію.

Ссылка на основную публикацию