Ціна 74 грн. + 3 подарунки
відправка Укрпоштою 40 грн.
Представляємо декілька рецептів рисових оладок — з ізюмом, яблучні, кефірні, з цибулею, картопляні. Оладки з рису можна подавати зі сметаною.
З ізюмом
Інгредієнти:
- 200 грамів рису (його потрібно відварити)
- 100 грамів ізюму
- 1 склянка кефіру
- 100 грамів цукру
- 1 яйце
- 5 столових ложок борошна
- 3 столові ложки соняшникової олії і ще трохи соняшникової олії для випікання
- 1 столова ложка соди
- щіпка солі
- 1 пакетик ванільного цукру.
Рисові оладки — рецепт:
- Потрібно відварити рис і залити його кефіром. Можна рис не відварювати, а приготувати оладки з рисової каші (молочної), у цьому випадку заливати її кефіром не потрібно.
- Заливаємо ізюм кип’ятком і залишаємо на півгодини.
- До рису додаємо яйце, цукор, солимо, потрібно добре перемішати
- Додаємо 5 столових ложок борошна.
- Ізюм потрібно промити холодною водою, дати йому декілька хвилин, щоби він висох, ці виноградні ягідки потрібно обваляти в борошні.
- Додаємо родзинки в тісто і перемішуємо.
- Додаємо в тісто соду (якщо в тісті немає кефіру, в нього перед додаванням соди потрібно одну столову ложку оцту) і ванілін, перемішуємо.
- Додаємо в тісто три столові ложки соняшникової олії, перемішуємо.
Сковороду розігріваємо, додаємо соняшникову олію і жаримо оладки з двох сторін.
Яблучні
Рисові оладки з яблуками, інгредієнти:
- 1 склянка рису
- 5 яєць
- 1 пакетик ванільного цукру
- 3 столові ложки борошна
- 4 яблука
- половина склянки цукру
- половина чайної ложки соди
- щіпка солі.
Приготування:
- Рис потрібно промити та відварити.
- Відварений рис повинен охолонути
- Збиваємо яйця, додаємо до риу, також додаємо цукор, ванільний цукор.
- Очищені від шкірки та серцевини яблука натираємо на дрібній терці, додаємо до рису, перемішуємо.
- Додаємо борошно, соду, перемішуємо.
Розігріваємо сковороду, додаємо соняшникову олію і жаримо оладки.
Ціна 74 грн. + 3 подарунки
відправка Укрпоштою 40 грн.
Кефірні
Інгредієнти:
- 2 склянки кефіру
- половина склянки молока
- 1 пакетик ванільного цукру
- 1 склянка рису
- 3 столові ложки борошна
- 3 столові ложки цукру
- половина чайної ложки соди.
Рисові оладки — рецепт:
-
- Відварюємо рис, даємо йому охолонути.
- Додаємо до рису кефір, цукор, борошно, соду, перемішуємо.
Жаримо на соняшниковій олії.
З цибулею
Для оладок з цибулею нам потрібно:
- 200 грамів відвареного рису
- пучок зеленої цибулі
- 2 яйця
- половина склянки молока
- 3 столові ложки борошна
- 50 грамів тертого сиру
- соняжкикову олію для випікання
- щіпка солі
- щіпка перцю.
Рисові оладки — рецепт:
- Відварюємо рис, зливаємо лишню воду.
- Дрібно нарізаємо зелену цибулю.
- Трохи збиваємо яйця, додаємо молоко, борошно, перемішуємо.
- До тіста додаємо рис, цибулю, на терці натираємо рис.
Розігріваємо сковороду, додаємо соняшникову олію, жаримо оладки.
Картопляні
- 2 столові ложки оливкої олії
- 1 склянка відварного рису3
- 1 крупна картоплина, її потрібно очитисти від шкірки і натерти на крупній терці
- пучок зеленої цибулі (її потрібно дрібно нарізати)
- 2 зубчики часника (його потрібно подрібнити на часникодавці або нарізати ножем на дрібні шматочки)
- пучок петрушки (її потрібно подрібнити)
- 3 яйця (потрібно збити)
- щіпка солі
- щіпка перцю.
Готуємо оладки:
- Одну столову локу оливкової олії розігріваємо на сковороді, всипаємо на сковороду відварений рис, картоплю, часник, цибулю, жаримо, перемішуючи, біля трьох хвилин.
- Висипаємо рис в миску, додаємо петрушку, яйця, перець, солимо.
- Одну столову ложку оливкової олії наливаємо на сковороду, жаримо оладки — 2 хвилини з одного боку і 1 хвилину з іншого боку.
Подаємо зі сметаною.