Сирні оладки з яблуками — аналог звичних сирників, але головна перевага їх в тому, що не потрібно їх ліпити, та й тісто замісити простіше. Представляємо вашій увазі 3 рецепти сирних оладок з яблуками.
Зміст
Класичний рецепт
Оладки, приготовані за цим рецептом нагадують сирники. Вони мають дуже приємну ніжну текстуру, виходять соковитими, ароматними і поживними.
Знадобитися:
- Борошно — 200 грам.
- Курячі яйця — 3 штуки.
- Молоко — 180 мл.
- Яблуко — велика штука.
- Сир — 200 грам.
- Цукровий пісок — 80 грам.
- Розпушувач — пакетик (5 грам).
- Сіль — щіпка.
- Рослинна олія — для смаження.
Приготування:
- Покладіть в глибоку миску сир і додайте цукровий пісок.
- Добре перемішайте.
- Розбийте в миску яйця і збийте. Найкраще використовувати міксер, щоб сирна маса вийшла м’якою і ніжною.
- Додайте в отриману сирну масу молоко кімнатної температури і знову збийте.
- Поступово введіть борошно, при цьому постійно помішуючи тісто віночком.
- Додайте сіль і розпушувач, перемішайте.
- Помийте яблука, очистіть їх від шкірки і витягніть серцевину.
- Наріжте яблука дрібними кубиками і змішайте їх з тестом.
- На розігріту сковороду, змащену маслом, викладіть тісто.
- Смажте сирні оладки з двох сторін до золотистої скоринки.
Дуже смачні, ароматні і соковиті сирні оладки готові! Заварюйте чай або каву і приступайте до дегустації!
Сирно-йогуртові оладки з яблуком і ананасом
У народі кажуть, що від того, як почнеться ранок, залежить весь подальший день Так чому б не почати свій день з парочки прекрасних оладок з сиру, йогурту, ананаса і яблука?
Знадобитися:
- Борошно — 200 грам.
- Курячі яйця — 2 штуки.
- Сир — 500 грам.
- Питний йогурт з будь-яким смаком — 300 мілілітрів.
- Цукровий пісок — 150 грам.
- Ананас консервований — 100 грам.
- Яблуко — 1 невелика штука.
Приготування:
- У чашу блендера помістіть сир.
- Додайте до сиру цукровий пісок і гарненько збийте. Цукор повинен повністю розчинитися.
- Влийте в сирну масу йогурт і знову збийте до ніжної і м’якої консистенції.
- Розбийте курячі яйця і перемішайте до однорідності.
- Акуратно введіть борошно, постійно помішуючи віночком.
- Вимийте яблуко, очистіть його від шкірки і витягніть серцевину.
- Поріжте яблуко і ананас на маленькі кубики.
- Фрукти додайте в тісто і перемішайте, щоб вони рівномірно розподілилися.
- Сковороду змастіть маслом і поставте на середній вогонь.
- Влийте тісто і обсмажуйте оладки з двох сторін до появи рум’яної скоринки.
Найніжніші оладки готові! Фрукти надають десерту дуже приємний і в той же час незвичайний смак.
Сирні оладки з яблуком, гарбузом і насінням
Представляємо вашій увазі дуже цікаві рецепт оладок з сиром, гарбузом, яблуками і насінням. Блюдо виходить неймовірно смачним, ніжним і поживним.
Знадобитися:
- Борошно — 300 грам.
- Курячі яйця — 2 штуки.
- Сир — 200 грам.
- Яблука — 1 середня штука.
- Гарбуз — 200 грам.
- Насіння — 50 грам.
- Ванілін — маленький пакетик.
- Цукровий пісок — 80 грам.
- Сіль — щіпка.
- Сода, погашена оцтом — половина чайної ложки.
- Рослинна олія — для смаження.
Приготування:
- Добре помийте гарбуз, очистіть її від шкірки і насіння.
- У глибоку миску натріть гарбуз.
- Додайте в миску сир, цукровий пісок, сіль і ванілін, збийте за допомогою блендера.
- У миску розбийте яйця і ретельно змішайте інгредієнти.
- Яблуко необхідно також помити, очистити від шкірки, позбутися від його серцевини і натерти його в тертку.
- Натерте яблуко додайте в тісто.
- Поступово вводите борошно, при цьому постійно помішуючи тісто віночком або ложкою.
- Тепер всипайте насіння і перемішайте ложкою, щоб вони рівномірно розподілилися.
- Соду, погашену оцтом влийте в тісто і теж перемішайте.
- Дайте тесту постояти 5-10 хвилин.
- На розігріту сковорідку виливайте коржі з тіста і обсмажуйте їх з двох сторін.
Порада: щоб оладки вийшли більш легкими і ніжними, готуйте їх із закритою кришкою.
Дуже смачні, поживні і незвичайні оладки готові! Подавайте до столу зі сметаною!