Рецепт оладок із сиром та яблуками

Сирні оладки з яблуками — аналог звичних сирників, але головна перевага їх в тому, що не потрібно їх ліпити, та й тісто замісити простіше. Представляємо вашій увазі 3 рецепти сирних оладок з яблуками.

Пишні

Класичний рецепт

Оладки, приготовані за цим рецептом нагадують сирники. Вони мають дуже приємну ніжну текстуру, виходять соковитими, ароматними і поживними.

Знадобитися:

  1. Борошно — 200 грам.
  2. Курячі яйця — 3 штуки.
  3. Молоко — 180 мл.
  4. Яблуко — велика штука.
  5. Сир — 200 грам.
  6. Цукровий пісок — 80 грам.
  7. Розпушувач — пакетик (5 грам).
  8. Сіль — щіпка.
  9. Рослинна олія — для смаження.

Приготування:

  1. Покладіть в глибоку миску сир і додайте цукровий пісок.
  2. Добре перемішайте.
  3. Розбийте в миску яйця і збийте. Найкраще використовувати міксер, щоб сирна маса вийшла м’якою і ніжною.
  4. Додайте в отриману сирну масу молоко кімнатної температури і знову збийте.
  5. Поступово введіть борошно, при цьому постійно помішуючи тісто віночком.
  6. Додайте сіль і розпушувач, перемішайте.
  7. Помийте яблука, очистіть їх від шкірки і витягніть серцевину.
  8. Наріжте яблука дрібними кубиками і змішайте їх з тестом.
  9. На розігріту сковороду, змащену маслом, викладіть тісто.
  10. Смажте сирні оладки з двох сторін до золотистої скоринки.

Дуже смачні, ароматні і соковиті сирні оладки готові! Заварюйте чай або каву і приступайте до дегустації!

Сирно-йогуртові оладки з яблуком і ананасом

У народі кажуть, що від того, як почнеться ранок, залежить весь подальший день Так чому б не почати свій день з парочки прекрасних оладок з сиру, йогурту, ананаса і яблука?

Знадобитися:

  1. Борошно — 200 грам.
  2. Курячі яйця — 2 штуки.
  3. Сир — 500 грам.
  4. Питний йогурт з будь-яким смаком — 300 мілілітрів.
  5. Цукровий пісок — 150 грам.
  6. Ананас консервований — 100 грам.
  7. Яблуко — 1 невелика штука.

Приготування:

  1. У чашу блендера помістіть сир.
  2. Додайте до сиру цукровий пісок і гарненько збийте. Цукор повинен повністю розчинитися.
  3. Влийте в сирну масу йогурт і знову збийте до ніжної і м’якої консистенції.
  4. Розбийте курячі яйця і перемішайте до однорідності.
  5. Акуратно введіть борошно, постійно помішуючи віночком.
  6. Вимийте яблуко, очистіть його від шкірки і витягніть серцевину.
  7. Поріжте яблуко і ананас на маленькі кубики.
  8. Фрукти додайте в тісто і перемішайте, щоб вони рівномірно розподілилися.
  9. Сковороду змастіть маслом і поставте на середній вогонь.
  10. Влийте тісто і обсмажуйте оладки з двох сторін до появи рум’яної скоринки.

Найніжніші оладки готові! Фрукти надають десерту дуже приємний і в той же час незвичайний смак.

Сирні оладки з яблуком, гарбузом і насінням

Представляємо вашій увазі дуже цікаві рецепт оладок з сиром, гарбузом, яблуками і насінням. Блюдо виходить неймовірно смачним, ніжним і поживним.

Знадобитися:

  1. Борошно — 300 грам.
  2. Курячі яйця — 2 штуки.
  3. Сир — 200 грам.
  4. Яблука — 1 середня штука.
  5. Гарбуз — 200 грам.
  6. Насіння — 50 грам.
  7. Ванілін — маленький пакетик.
  8. Цукровий пісок — 80 грам.
  9. Сіль — щіпка.
  10. Сода, погашена оцтом — половина чайної ложки.
  11. Рослинна олія — для смаження.

Приготування:

  1. Добре помийте гарбуз, очистіть її від шкірки і насіння.
  2. У глибоку миску натріть гарбуз.
  3. Додайте в миску сир, цукровий пісок, сіль і ванілін, збийте за допомогою блендера.
  4. У миску розбийте яйця і ретельно змішайте інгредієнти.
  5. Яблуко необхідно також помити, очистити від шкірки, позбутися від його серцевини і натерти його в тертку.
  6. Натерте яблуко додайте в тісто.
  7. Поступово вводите борошно, при цьому постійно помішуючи тісто віночком або ложкою.
  8. Тепер всипайте насіння і перемішайте ложкою, щоб вони рівномірно розподілилися.
  9. Соду, погашену оцтом влийте в тісто і теж перемішайте.
  10. Дайте тесту постояти 5-10 хвилин.
  11. На розігріту сковорідку виливайте коржі з тіста і обсмажуйте їх з двох сторін.

Порада: щоб оладки вийшли більш легкими і ніжними, готуйте їх із закритою кришкою.

Дуже смачні, поживні і незвичайні оладки готові! Подавайте до столу зі сметаною!

Ссылка на основную публикацию