Рецепт оладок з припіком

Оладки з припіком — справжня знахідка для будь-якої господині. Приготування займає мало часу, а інгредієнти знайдуться в кожному холодильнику. Ми підібрали для вас 4 рецепта оладок з припіком.

Солодкі

Оладки з яблучним припіком

Оладки з яблучним припіком – хороший варіант сніданку. Приготування не займе багато часу, а результат вас приємно здивує!

Потрібно:

  1. Борошно — 150 грамів.
  2. Кефір — 300 мілілітрів.
  3. Цукор — 50 грамів.
  4. Сіль — третина чайної ложки.
  5. Сіль — третина чайної ложки.
  6. Яблуко — 1 середня штука.
  7. Рослинна олія — для смаження.

Приготування:

  1. Вилийте кефір в ємність і підігрійте його в мікрохвильовій печі протягом однієї хвилини.
  2. Додайте в кефір цукровий пісок, сіль і соду. Ретельно перемішайте.
  3. Повільно всипте борошно, постійно помішуючи.
  4. Яблуко гарненько помийте, очистіть від шкірки, вийміть серцевину.
  5. Сковороду змастіть невеликою кількістю рослинного масла і поставте нагріватися.
  6. За допомогою ложки викладайте оладки на сковороду. На сиру сторону покладіть невелику кількість нарізаних яблук і переверніть. Обсмажте з другої сторони.

Найсмачніші оладки з яблучним припіком готові! Можна подавати до столу!

Печінкові оладки з припіком

Печінкові оладки — дуже ситна і смачна страва.

Потрібно:

  1. Манна крупа — 120 грамів.
  2. Печінка — 800 грамів.
  3. Курячі яйця — 2 сирі і 2 варені штуки.
  4. Борошно — 200 грамів.
  5. Ріпчаста цибуля — 4 маленькі штуки.
  6. Печериці — 200 грамів.
  7. Сода — половина чайної ложки.
  8. Сіль — третина чайної ложки.
  9. Рослинна олія — для смаження.

Приготування:

  1. Печінка гарненько помийте, якщо це необхідно, Позбавтеся від жилок.
  2. Цибулю помийте, очистіть від лушпиння і плодоніжки.
  3. У чашу блендера занурте печінку, 2 нарізані цибулини, 2 яйця, подрібніть.
  4. В отримане пюре всипте борошно, сіль, оду і добре перемішайте.
  5. Додати манку, перемішайте і залиште набухати на 20-30 хвилин.
  6. Поки манка набухає, приступимо до приготування припіку. Печериці і цибулю помийте, очистіть від шкірки і дрібно наріжте.
  7. Сковороду змажте маслом і обсмажте цибулю і печериці до появи золотистої скоринки.
  8. Варені яйця дрібно подрібніть і змішайте з грибами і цибулею.
  9. Приступаємо до обжарке. Сковороду, заздалегідь змащену маслом, розігрійте.
  10. За допомогою столової ложки викладіть тісто, а наверх покладіть невелику кількість начинки.
  11. Після появи золотистої скоринки переверніть оладок на іншу сторону.

Дуже ситні оладки готові! Подавайте до столу зі сметаною!

Яблучні оладки з грушевим припіком

Оладки виходять, солодкими, смачними і виглядають досить симпатично!

Потрібно:

  1. Борошно — 200 грамів.
  2. Куряче яйце — 1 штука.
  3. Білки яєчні — 2 штуки.
  4. Кефір — 150 мілілітрів.
  5. Молоко — 250 мілілітрів.
  6. Груші — 2 середні штуки.
  7. Яблука — 2 середні штуки.
  8. Масло вершкове — 30 грамів.
  9. Лимонний сік — столова ложка.
  10. Цедра лимона — 1 штука.
  11. Цукровий пісок — 100 грамів.
  12. Ванілін — маленька пачка.
  13. Розпушувач — маленька пачка.
  14. Сода — половина чайної ложки.
  15. Рослинна олія — для смаження.

Приготування:

  1. Добре помийте груші і яблука. Яблука очистіть від шкірки, витягніть серцевину і натріть на тертці. Грушу поріжте уздовж на дрібні часточки.
  2. У миску влийте кефір і молоко, розбийте яйце. Ретельно збийте віночком.
  3. Розчиніть в жижкой суміші цукровий пісок, розпушувач, ванілін.
  4. Додайте лимонну цедру.
  5. Погасіть соду лимонним соком і додайте в миску.
  6. Розтопіть вершкове масло на водяній бані і додайте в тісто разом з подрібненими яблуками.
  7. Поступово введіть борошно, постійно перемішуючи віночком.
  8. Добре перемішайте тісто і дайте йому настоятися 30 хвилин.
  9. Збийте білки в пишну піну і акуратно влийте в тісто. Перемішавши.
  10. Сковороду, заздалегідь змащену олією, поставте нагріватися.
  11. Викладіть тісто, і як тільки воно почне підрум’янюватися, покладіть зверху часточку груші,переверніть і обсмажте з іншого боку.

Дуже смачні оладки готові!

Оладки з м’ясним припіком

Оладки з припіком — дуже смачна і оригінальна страва. Ми пропонуємо вам приготувати оладки з м’ясним припіком.

Потрібно:

  1. Борошно — 500 грамів.
  2. Курячі яйця — 2 штуки.
  3. Молоко — 300 мл.
  4. Вода — 200 мл.
  5. Фарш — 300 грамів.
  6. Зелена цибуля — невеликий пучок.
  7. Свіжі дріжджі — 25 грамів.
  8. Сіль — половина чайної ложки.
  9. Цукровий пісок — 30 грамів.
  10. Вершкове масло — 50 грамів.
  11. Рослинна олія — для смаження.

Приготування:

  1. У глибокій мисці змішайте воду кімнатної температури з молокой.
  2. Підігрійте в мікрохвильовці приблизно до температури 50 градусів.
  3. Додайте дріжджі і перемішайте.
  4. Просійте борошно в миску і перемішайте.
  5. Накрийте миску з тістом рушником і поставте в тепле місце на годину.
  6. Поки тісто підходить, приступимо до начинки. Помийте зелений лук і дрібно нарубаєте.
  7. У миску покладіть фарш і додайте до нього зелень. Додайте сіль і інші спеції за смаком, перемішайте.
  8. Розігрійте сковороду і змастіть її невеликою кількістю рослинного масла.
  9. Трохи обсмажте фарш до появи рум’яної скоринки.
  10. Начинка готова, повернемося до тесту. У невеликій мисці гарненько збийте масло, додайте сіль, цукровий пісок і розтоплене на водяній бані вершковою масло, перемішайте.
  11. У тісто влийте яєчну суміш і знову перемішайте. Накрийте тісто рушником і дайте постояти ще 30 хвилин.
  12. Сковороду змастіть рослинним маслом і прогрійте.
  13. Викладіть столовою ложкою невеликі оладки, зверху покладіть трохи фаршу.
  14. Обсмажте з обох сторін до золотистої скоринки.

Дуже смачні і ситні оладки з м’ясного фаршу готові!

Ссылка на основную публикацию