Оладки з припіком — справжня знахідка для будь-якої господині. Приготування займає мало часу, а інгредієнти знайдуться в кожному холодильнику. Ми підібрали для вас 4 рецепта оладок з припіком.
Зміст
Оладки з яблучним припіком
Оладки з яблучним припіком – хороший варіант сніданку. Приготування не займе багато часу, а результат вас приємно здивує!
Потрібно:
- Борошно — 150 грамів.
- Кефір — 300 мілілітрів.
- Цукор — 50 грамів.
- Сіль — третина чайної ложки.
- Сіль — третина чайної ложки.
- Яблуко — 1 середня штука.
- Рослинна олія — для смаження.
Приготування:
- Вилийте кефір в ємність і підігрійте його в мікрохвильовій печі протягом однієї хвилини.
- Додайте в кефір цукровий пісок, сіль і соду. Ретельно перемішайте.
- Повільно всипте борошно, постійно помішуючи.
- Яблуко гарненько помийте, очистіть від шкірки, вийміть серцевину.
- Сковороду змастіть невеликою кількістю рослинного масла і поставте нагріватися.
- За допомогою ложки викладайте оладки на сковороду. На сиру сторону покладіть невелику кількість нарізаних яблук і переверніть. Обсмажте з другої сторони.
Найсмачніші оладки з яблучним припіком готові! Можна подавати до столу!
Печінкові оладки з припіком
Печінкові оладки — дуже ситна і смачна страва.
Потрібно:
- Манна крупа — 120 грамів.
- Печінка — 800 грамів.
- Курячі яйця — 2 сирі і 2 варені штуки.
- Борошно — 200 грамів.
- Ріпчаста цибуля — 4 маленькі штуки.
- Печериці — 200 грамів.
- Сода — половина чайної ложки.
- Сіль — третина чайної ложки.
- Рослинна олія — для смаження.
Приготування:
- Печінка гарненько помийте, якщо це необхідно, Позбавтеся від жилок.
- Цибулю помийте, очистіть від лушпиння і плодоніжки.
- У чашу блендера занурте печінку, 2 нарізані цибулини, 2 яйця, подрібніть.
- В отримане пюре всипте борошно, сіль, оду і добре перемішайте.
- Додати манку, перемішайте і залиште набухати на 20-30 хвилин.
- Поки манка набухає, приступимо до приготування припіку. Печериці і цибулю помийте, очистіть від шкірки і дрібно наріжте.
- Сковороду змажте маслом і обсмажте цибулю і печериці до появи золотистої скоринки.
- Варені яйця дрібно подрібніть і змішайте з грибами і цибулею.
- Приступаємо до обжарке. Сковороду, заздалегідь змащену маслом, розігрійте.
- За допомогою столової ложки викладіть тісто, а наверх покладіть невелику кількість начинки.
- Після появи золотистої скоринки переверніть оладок на іншу сторону.
Дуже ситні оладки готові! Подавайте до столу зі сметаною!
Яблучні оладки з грушевим припіком
Оладки виходять, солодкими, смачними і виглядають досить симпатично!
Потрібно:
- Борошно — 200 грамів.
- Куряче яйце — 1 штука.
- Білки яєчні — 2 штуки.
- Кефір — 150 мілілітрів.
- Молоко — 250 мілілітрів.
- Груші — 2 середні штуки.
- Яблука — 2 середні штуки.
- Масло вершкове — 30 грамів.
- Лимонний сік — столова ложка.
- Цедра лимона — 1 штука.
- Цукровий пісок — 100 грамів.
- Ванілін — маленька пачка.
- Розпушувач — маленька пачка.
- Сода — половина чайної ложки.
- Рослинна олія — для смаження.
Приготування:
- Добре помийте груші і яблука. Яблука очистіть від шкірки, витягніть серцевину і натріть на тертці. Грушу поріжте уздовж на дрібні часточки.
- У миску влийте кефір і молоко, розбийте яйце. Ретельно збийте віночком.
- Розчиніть в жижкой суміші цукровий пісок, розпушувач, ванілін.
- Додайте лимонну цедру.
- Погасіть соду лимонним соком і додайте в миску.
- Розтопіть вершкове масло на водяній бані і додайте в тісто разом з подрібненими яблуками.
- Поступово введіть борошно, постійно перемішуючи віночком.
- Добре перемішайте тісто і дайте йому настоятися 30 хвилин.
- Збийте білки в пишну піну і акуратно влийте в тісто. Перемішавши.
- Сковороду, заздалегідь змащену олією, поставте нагріватися.
- Викладіть тісто, і як тільки воно почне підрум’янюватися, покладіть зверху часточку груші,переверніть і обсмажте з іншого боку.
Дуже смачні оладки готові!
Оладки з м’ясним припіком
Оладки з припіком — дуже смачна і оригінальна страва. Ми пропонуємо вам приготувати оладки з м’ясним припіком.
Потрібно:
- Борошно — 500 грамів.
- Курячі яйця — 2 штуки.
- Молоко — 300 мл.
- Вода — 200 мл.
- Фарш — 300 грамів.
- Зелена цибуля — невеликий пучок.
- Свіжі дріжджі — 25 грамів.
- Сіль — половина чайної ложки.
- Цукровий пісок — 30 грамів.
- Вершкове масло — 50 грамів.
- Рослинна олія — для смаження.
Приготування:
- У глибокій мисці змішайте воду кімнатної температури з молокой.
- Підігрійте в мікрохвильовці приблизно до температури 50 градусів.
- Додайте дріжджі і перемішайте.
- Просійте борошно в миску і перемішайте.
- Накрийте миску з тістом рушником і поставте в тепле місце на годину.
- Поки тісто підходить, приступимо до начинки. Помийте зелений лук і дрібно нарубаєте.
- У миску покладіть фарш і додайте до нього зелень. Додайте сіль і інші спеції за смаком, перемішайте.
- Розігрійте сковороду і змастіть її невеликою кількістю рослинного масла.
- Трохи обсмажте фарш до появи рум’яної скоринки.
- Начинка готова, повернемося до тесту. У невеликій мисці гарненько збийте масло, додайте сіль, цукровий пісок і розтоплене на водяній бані вершковою масло, перемішайте.
- У тісто влийте яєчну суміш і знову перемішайте. Накрийте тісто рушником і дайте постояти ще 30 хвилин.
- Сковороду змастіть рослинним маслом і прогрійте.
- Викладіть столовою ложкою невеликі оладки, зверху покладіть трохи фаршу.
- Обсмажте з обох сторін до золотистої скоринки.
Дуже смачні і ситні оладки з м’ясного фаршу готові!