Ціна 74 грн. + 3 подарунки
відправка Укрпоштою 40 грн.
Представляємо рецепти оладок з квашеної капусти – цибулеві, картопляні, яблучні, з маринадом. Сіль у великих кількостям може бути шкідливою. Це потрібно враховувати тим, у кого хворі нирки, а також тим, у кого високий артеріальний тиск.
Цибулеві
Щоби приготувати оладки з квашеної капусти з цибулею, нам потрібно:
- пів літри квашеної капусти
- півтори склянки борошна
- 1 столова ложка цукру
- 1 яйце
- 1 ріпчаста цибулина
- 1 чайна ложка соди
- поняшникова олія, щоб пожарити.
Рецепт приготування:
- Капусту подрібнюємо ножем, нарізаємо кубиками ріпчасту цибулину, змішуємо цибулю та капусту.
- Додаємо невеликими порціями борошно, перемішуємо.
- Додаємо цукор, яйце, соду, перемішуємо.
- Жаримо на соняшниковій олії з двох сторін – 10 хвилин на одній стороні і 5 хвилин на іншій стороні.
Готові оладки посипаємо дрібно нарізаною цибулею, подаємо зі сметаною.
Картопляні
Щоби приготувати оладки з квашеної капусти з картоплею, нам потрібно:
- одна ріпчаста цибуля
- 2 середні картоплини
- 200 грамів квашеної капусти
- половина склянки борошна
- 1 яйце
- 1 чайна ложка цукру
- щіпка перцю
- половина чайної ложки соди
- соняшникова олія, щоби посмажити.
Рецепт приготування:
- Очищуємо, нарізаємо кубиками цибулину, обжарюємо на соняшниковій олії.
- Очищуємо картоплю, нарізаємо на невеликі шматочки.
- Промиваємо капусту, зціджуємо воду. Перемелюємо капусту і картоплю на м’ясорубці.
- Додаємо до картоплі та капусти обсмажену цибулю, яйце, перемішуємо.
- Додаємо борошно, перемішуємо.
- Додаємо цукор, перець, перемішуємо.
Розігріваємо сковороду, змащуємо невеликою кількістю соняшникової олії і випікаємо оладки – 10 хвилин на одному боці і 5 хвилин на іншому.
Ціна 74 грн. + 3 подарунки
відправка Укрпоштою 40 грн.
Яблучні
Інгредієнти:
- три яблука
- 500 грамів квасної капусти
- півтори склянки борошна
- 1 столова ложка цукру
- 1 яйце
- 1 чайна ложка соди
- соняшникова олія, щоби посмажити.
Рецепт приготування:
-
- Очищуємо яблуко від шкірки, видаляємо серцевину, натираємо на крупній терці.
- Капусту відтискаємо, дрібно нарізаємо ножем.
- Перемішуємо борошно з капустою та яблуком.
- Збиваємо яйце з цукром та содою, додаємо до тіста, перемішуємо.
Смажимо на соняшниковій олії з двох сторін.
З маринадом
Наступний рецепт є вегетаріанським та пісним, він без яєць, молока та інших продуктів тваринного походження. Оладки виходять соленими, тому їх потрібно обережно вживати тим, у кого проблеми з нирками і в кого високий артеріальний тиск.
Щоби приготувати страву, нам потрібно:
- 1 склянку борошна
- 1 склянку капустяного маринаду
Следующий рецепт является вегетарианским и постным, он без яиц, молока и других продуктов животного происхождения. Оладушки получаются солеными, поэтому их нужно осторожно употреблять тем, у кого проблемы с почками и у кого высокое артериальное давление.
Чтобы приготовить блюдо, нам нужно:
- 1 стакан муки
- 1 стакан капустного маринада
- половину чайної ложки соди
- 1 склянка квашеної або маринованої капусти
- соняшникова олія, щоби посмажити.
Рецепт приготування:
- Перемішайте борошно із содою.
- Додаємо до борошна маринад, перемішуємо.
- Відтискаємо капусту, подрібнюємо ножем.
- Додаємо до тіста капусту, перемішуємо.
Жаримо на соняшниковій олії.