Рецепт оладок із квашеної капусти

Представляємо рецепти оладок з квашеної капусти – цибулеві, картопляні, яблучні, з маринадом. Сіль у великих кількостям може бути шкідливою. Це потрібно враховувати тим, у кого хворі нирки, а також тим, у кого високий артеріальний тиск.

Сніданок

Цибулеві

Щоби приготувати оладки з квашеної капусти з цибулею, нам потрібно:

  • пів літри квашеної капусти
  • півтори склянки борошна
  • 1 столова ложка цукру
  • 1 яйце
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 1 чайна ложка соди
  • поняшникова олія, щоб пожарити.

Рецепт приготування:

  1. Капусту подрібнюємо ножем, нарізаємо кубиками ріпчасту цибулину, змішуємо цибулю та капусту.
  2. Додаємо невеликими порціями борошно, перемішуємо.
  3. Додаємо цукор, яйце, соду, перемішуємо.
  4. Жаримо на соняшниковій олії з двох сторін – 10 хвилин на одній стороні і 5 хвилин на іншій стороні.

Готові оладки посипаємо дрібно нарізаною цибулею, подаємо зі сметаною.

Цибуля

Картопляні

Щоби приготувати оладки з квашеної капусти з картоплею, нам потрібно:

  • одна ріпчаста цибуля
  • 2 середні картоплини
  • 200 грамів квашеної капусти
  • половина склянки борошна
  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка цукру
  • щіпка перцю
  • половина чайної ложки соди
  • соняшникова олія, щоби посмажити.

Рецепт приготування:

  1. Очищуємо, нарізаємо кубиками цибулину, обжарюємо на соняшниковій олії.
  2. Очищуємо картоплю, нарізаємо на невеликі шматочки.
  3. Промиваємо капусту, зціджуємо воду. Перемелюємо капусту і картоплю на м’ясорубці.
  4. Додаємо до картоплі та капусти обсмажену цибулю, яйце, перемішуємо.
  5. Додаємо борошно, перемішуємо.
  6. Додаємо цукор, перець, перемішуємо.

Розігріваємо сковороду, змащуємо невеликою кількістю соняшникової олії і випікаємо оладки – 10 хвилин на одному боці і 5 хвилин на іншому.

Квасна

Яблучні

Інгредієнти:

  • три яблука
  • 500 грамів квасної капусти
  • півтори склянки борошна
  • 1 столова ложка цукру
  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка соди
  • соняшникова олія, щоби посмажити.

Рецепт приготування:

    1. Очищуємо яблуко від шкірки, видаляємо серцевину, натираємо на крупній терці.
    2. Капусту відтискаємо, дрібно нарізаємо ножем.
    3. Перемішуємо борошно з капустою та яблуком.
    4. Збиваємо яйце з цукром та содою, додаємо до тіста, перемішуємо.

Смажимо на соняшниковій олії з двох сторін.

З маринадом

Наступний рецепт є вегетаріанським та пісним, він без яєць, молока та інших продуктів тваринного походження. Оладки виходять соленими, тому їх потрібно обережно вживати тим, у кого проблеми з нирками і в кого високий артеріальний тиск.

Щоби приготувати страву, нам потрібно:

  • 1 склянку борошна
  • 1 склянку капустяного маринаду

Следующий рецепт является вегетарианским и постным, он без яиц, молока и других продуктов животного происхождения. Оладушки получаются солеными, поэтому их нужно осторожно употреблять тем, у кого проблемы с почками и у кого высокое артериальное давление.

Чтобы приготовить блюдо, нам нужно:

  • 1 стакан муки
  • 1 стакан капустного маринада
  • половину чайної ложки соди
  • 1 склянка квашеної або маринованої капусти
  • соняшникова олія, щоби посмажити.

Рецепт приготування:

  1. Перемішайте борошно із содою.
  2. Додаємо до борошна маринад, перемішуємо.
  3. Відтискаємо капусту, подрібнюємо ножем.
  4. Додаємо до тіста капусту, перемішуємо.

Жаримо на соняшниковій олії.

Ссылка на основную публикацию