Млинці з крабовою начинкою

Так звані крабові палички не мають до крабів ніякого відношення. Це подрібнений і добре віджатий фарш із риби, зафарбовується в червоний колір і продається у вигляді паличок, імітуючи м’ясо краба. Сама назва — це маркетинговий хід, ця страва в Японії називається сурімі й випускається у вигляді кульок або коржів, але люди набагато кращепочали купувати продукт після того, як він за назвою й зовнішнім виглядом почав нагадувати крабів. Цей продукт додають до салатів, з нього роблять різні начинки, у тому числі й для млинців. Важко сказати, наскільки крабові палички корисні, але вони смачні.

Морський мешканець

Начинка

Рецепт розрахований на десять порцій, підготовка продуктів займе чверть години, інші три чверті години підуть на приготування, усього млинці робляться за одну годину.

Головний інгредієнт начинки — крабові палички, потрібно взяти упаковку 200 грамів і порізати дрібними або великими шматочками, за смаком.

Морепродукт

Також для начинки можна зробити справжній крабовий салат з варених яєць, консервованої кукурудзи, твердого сиру, цибулі, зелені, помідорів. Заправити можна сметаною, майонезом або просто можна додати трохи часнику, оцту й рослинної олії.

Млинці з такою начинкою хоч і смачні, але його потрібно потрібно обережно вживати людям із хворобами печінки, нирок, серцево-судинними захворюваннями, гіпертонікам, оскільки в ньому багато солі, консервантів і різних харчових добавок.

Приготування

Для тіста потрібно взяти:

  • половина літра молока,
  • три яйця,
  • одна склянка пшеничного борошна,
  • половина чайної ложки солі,
  • одна чайна ложка цукру,
  • дві столові ложки рослинної олії.

Це звичайні інгредієнти для молочних млинців або налисників, як їх називають українці.

Якщо продукти були в холодильнику, їх краще залишити при кімнатній температурі на одну годину, щоб вони трохи прогрілися, тільки дивіться, щоб молоко не скисло, якщо в кімнаті занадто тепло. Тепліші продукти краще розчиняються й суміш легше зробити рівномірної консистенції.

Із салатом

Млинці із крабовими паличками готуються в такий спосіб:

  1. Перемішайте вінчиком яйця, цукор і сіль, сильно збивати не потрібно. Якщо не хочеться, щоб млинці були підсолодженими, цукор можна не додавати, або зменшити його кількість.
  2. Молоко влити в суміш, але перед цим його потрібно трохи підігріти.
  3. Перемішуючи, всипати борошно, можна попередньо змішати борошно з половиною склянки молока, так буде менше грудок.
  4. Додаємо рослинну олія й перемішуємо.

Обсмажуємо із двох сторін і наповнюємо начинкою — порізаними крабовими паличками або салатом.

Ссылка на основную публикацию