Рецепти начинок для мішечків із млинців

При формуванні мішечків із млинців краю млинчиків можна зав’язати сиром-кіскою, відварною рисовою локшиною, зеленимо луком, стеблом кропу або петрушки. Представляємо рецепт млинців і п’ять варіантів начинки для них — з куркою та грибами, з бананом і полуницею, з вишнею, з шинкою і сиром, з кальмарами, з рисом.

З цибулею

Млинці

Перелік необхідних продуктів:

  • молоко – 250 мілілітрів
  • окріп – 250 мілілітрів
  • щіпка солі
  • цукор – 3 столових ложки
  • яйця – 3 штуки
  • борошно – півтори склянки
  • оливкова олія – дві столові ложки.

Приготування:

  1. У чистій, сухій ємності збити за допомогою віночка або міксера яйця із цукром і зіллю до розчинення цукру в однорідну масу, далі вливаємо молоко й продовжуємо збивати.
  2. В отриману масу поступово додаємо просіяне борошно, не припиняючи збивати.
  3. Коли ви вмішали все борошно і отримали однорідну масу, вливаємо окріп і збиваємо. Якщо начинка для млинців буде солодкою, можна додати пакетик ванільного цукру.
  4. У самому кінці додаємо оливкову олію. Приступаємо до випікання.

Далі представлені варіанти різноманітних начинок для млинців.

З петрушкою

 

З куркою й грибами

Щоб приготувати мішечки із млинців з начинкою з курки й грибів, нам потрібно:

  • відварене куряче філе – 1 штука
  • свіжі печериці – 200 грамів
  • цибуля ріпчаста – 1 штука
  • твердий сир – 150 грамів
  • вершки – 200 мілілітрів
  • сіль, перець
  • соняшникова олія, щоби посмажити.

Приготування:

  1. У підсоленій воді відварюємо куряче філе до готовності.
  2. На сковороді в соняшниковій олії обсмажуємо лук до золотавого кольору.
  3. До обсмаженої цибулі висипаємо очищені, нарізані гриби, солимо і обсмажуємо до готовності.
  4. У сковороду висипаємо нарізану кубиками курячу грудку й обсмажуємо 5 хвилин.
  5. Солимо, перчимо.
  6. В отриману масу вливаємо вершки й доводимо до кипіння при постійному помішуванні.
  7. Готову масу знімаємо з вогню й додаємо в неї натертий на дрібній тертці твердий сир, перемішуємо.

З бананом і полуницею

Інгредієнти:

  • банан – 3 штуки
  • полуниця – 300 грамів
  • сметана – 4 столові ложки
  • згущенка – 3 столові ложки.

Приготування:

  1. Банани нарізаємо невеликими кубиками.
  2. Полуницю нарізаємо маленькими скибочками.
  3. Змішуємо фруктово-ягідну начинку.
  4. Готуємо крем. Збиваємо міксером або за допомогою блендера сметану зі згущонкою до однорідної маси.
  5. Акуратно змішуємо фруктово-ягідну начинку із кремом.
  6. Начиняємо млинці й ставимо в холодильник трохи остудитися.

З вишнею

Інгредієнти:

  • вишня 400 грамів
  • вода – 3 столові ложки
  • цукор – 4 столові ложки
  • картопляний крохмаль – 1 столова ложка.

Приготування:

  1. В емальовану каструлю висипаємо свіжу, очищену від кісточок вишню, заливаємо її водою й доводимо до кипіння.
  2. Додаємо цукор і помішуємо, поки цукор не розчинитися.
  3. Всипаємо крохмаль і при постійному помішуванні тримаємо масу на вогні ще 3-5 хвилин.
  4. Виключаємо готову масу й даємо охолонути, після чого начиняємо млинці.

Вишня

Із шинкою й сиром

Інгредієнти:

  • шинка або салямі – 200 грамів
  • твердий сир – 150 грамів
  • пучок кропу
  • ріпчастий лук – 1 штука
  • соняшникова олія, щоб посмажити
  • домашній майонез (змішуємо міксером два жовтки, 100 грамів соняшникової олії ( потрібно вливати поступово), чайну ложку солі, чайну ложку цукру, чайну ложку гірчиці, коли майонез стане густим, додаємо одну столову ложку оцту й перемішуємо).

Спосіб приготування:

  1. Шинку або салямі нарізаємо невеликими кубиками.
  2. Твердий сир натираємо на дрібній тертці.
  3. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями й обсмажуємо на сковороді.
  4. Дрібно нарізаємо кріп.
  5. Усі інгредієнти перемішуємо й заправляємо майонезом.

З кальмарами

Інгредієнти:

  • свіжі кальмари – 2 штуки
  • сметана – 200 грамів
  • сир – 100 грамів
  • вершкове масло – 50 грамів
  • ріпчастий лук – 2 штуки
  • борошно – 20 грамів
  • сіль, перець.

Приготування:

  1. Свіжі кальмари очищаємо, моєму й нарізаємо соломкою.
  2. Цибулю нашаткувати півкільцями й обсмажити на сковороді.
  3. Кальмари обсмажити 5 хвилин на вершковому маслі при постійному помішуванні. Всипаємо борошно й сметану, перемішуємо.
  4. Твердий сир натерти на дрібній тертці.
  5. Усі інгредієнти змішати.

З рисом

Інгредієнти:

  • куряче філе – 200 грамів
  • твердий сир – 150 грамів
  • яйця – чотири штуки
  • пучок кропу й зеленої цибулі
  • половину склянки відвареного рису
  • сіль, перець
  • домашній майонез ( як приготувати — дивіться рецепт «із шинкою й сиром).

Приготування:

  1. Відварити рис, яйця й куряче філе.
  2. Твердий сир натерти на дрібній тертці.
  3. Дрібно нарізати кріп і зелений лук.
  4. Відварені яйця й натерти на дрібній тертці.
  5. Відварене куряче філе нарізати дрібними кубиками.
  6. Усе змішати, приправити спеціями й заправити майонезом.

Також мішечки із млинців можна начиняти різними салатами.

Ссылка на основную публикацию