Рецепт фаршированих млинців з фаршем

Фарш – одна із найбільш популярних начинок для млинців. Ми підібрали для вас 4 смачних рецепта фаршированих млинців — класичний, з кунжутом, із червоною квасолею, з цибулею.

З м'ясом

Класичний рецепт

Інгредієнти:

  1. Борошно – 450 грамів.
  2. Яйце куряче – 3 штуки.
  3. Молоко – 400 мілілітрів.
  4. Вода – 400 мілілітрів.
  5. Сіль – щіпка.
  6. М’ясний фарш – 400 грамів.
  7. Ріпчаста цибуля – 1 штука середнього розміру.
  8. Рослинна олія — 2 столові ложки в тісто і 1 столова ложка для випікання.

Рецепт приготування:

  1. У глибоку миску розбити 3 яйця, додати сіль, влити молоко і добре перемішати
  2. В отриману суміш поступово всипати борошно, постійно помішуючи, щоб не утворювалися грудочки.
  3. Тонким струменем влити теплу воду, додати олію.
  4. Перемішати до однорідної маси й дати тісту постояти 30 хвилин.
  5. Поки тісто настоюється, слід приготувати начинку. Потрібно почистити цибулю, дрібно її нарізати. Жаримо цибулю на рослинній олії, додаємо фарш, солимо, тушим цибулево-м’ясну суміш до готовності.
  6. Посмажити млинці з двох боків.
  7. На середину млинця потрібно покласти ложку фаршу й скрутити його в трубочку.

З начинкою

 

Фаршировані млинці з кунжутом

Інгредієнти:

  1. Борошно – 500 грамів і ще додатково 3 столові ложки борошна для начинки.
  2. Молоко – 0,5 літра.
  3. Яйце куряче – 5 штук.
  4. М’ясний фарш – 600 грамів.
  5. Ріпчаста цибуля– 200 грамів.
  6. Панірувальні сухарі – 250 грамів.
  7. Кунжут – 100 грамів.
  8. Рослинна олія – 1 столова ложка і ще 1 столова ложка, щоби пожарити.
  9. Сіль – 1 столова ложка.

Рецепт приготування:

  1. Готуємо тісто. Змішати молоко з 3 яйцями, додати столову ложку солі. Добре перемішати.
  2. Поступово додати півкілограма борошна, добре помішуючи. Влити 1 ложку рослинної олії.
  3. Дати тісту трохи постояти.
  4. Почистити ріпчасту цибулю, змішати її з фаршем, додати столову ложку солі.
  5. Смажити цибулю з фаршем протягом 10 хвилин на повільному вогні на сковороді, змащеній рослинною олією.
  6. Поки начинка остигає, потрібно посмажити млинці.
  7. На середину млинця викласти фарш шаром в 5 сантиметра, загорнути.
  8. В окремій мисці збити 2 яйця з 3 столовими ложками борошна, перемішати до однорідної маси.
  9. Вмочити млинець у яєчно-борошняну суміш, потім у панірування й кунжут.
  10. Присмажити на сковороді.

Млинці з фаршу й червоної квасолі

Щоб приготувати фаршировані млинці з фаршем, нам потрібно:

  1. Кукурудзяне борошно – 100 грамів.
  2. Пшеничне борошно – 80 грамів.
  3. Молоко – 200 мілілітрів.
  4. Куряче яйце – 3 штуки.
  5. Фарш – 250 грамів.
  6. Червона квасоля консервована – 200 грамів.
  7. Ріпчаста цибуля – 1 штука середнього розміру.
  8. Часник – 1 зубчик.
  9. Рослинна олія – 1 столова ложка і ще одна столова ложка для випікання.
  10. Томатна паста – 1 столова ложка.
  11. Йогурт несолодкий – 80 грамыв.
  12. Зелений лук – один пучок.
  13. Щіпка солі.

Рецепт приготування:

  1. Почати з приготування тіста. Змішати 2 вида борошна, розбити яйця, влити в борошно. Збити за допомогою міксера до однорідності.
  2. Змастити сковороду олією і спекти млинці.
  3. Помити й почистити цибулю і часник. Дрібно нарубати.
  4. У розігріту сковороду покласти фарш, додати ложку томатної пасти, ріпчасту цибулю.
  5. Через 5 хвилин додати інші інгредієнти, перемішати, жарити до золотавої скоринки.
  6. Далі млинці фарширують. На середину млинця ставимо м’ясо і загортаємо конвертиком.

Фасоля

 

Вівсяні млинці з цибулею і фаршем

Інгредієнти:

  1. Борошно – 80 грамів.
  2. Вівсяні пластівці – 250 грамів.
  3. Куряче яйце – 2 штуки.
  4. Молоко – 500 мілілітрів.
  5. Цукор – 2 столові ложки.
  6. Вершкове масло – 60 грамів.
  7. Сметана – 2 столові ложки з гіркою.
  8. Дріжджі – маленький пакетик (5 грамів).
  9. Сіль.
  10. Фарш – 200 грамів.
  11. Ріпчаста цибуля – 1 штука.
  12. Рослинна олія випікання.

Приготування:

  1. Почати з приготування опари. Підігріти 5 ложок молока, змішати зі столовою ложкою цукру, розвести дріжджі.
  2. Поставити опару в тепле місце на 10 хвилин.
  3. У великій мисці змішати борошно й пластівці. Підігріти півлітра молока й влити в миску. Добре перемішати й поставити в тепле місце на 10 хвилин, після цього добре перемішати тісто.
  4. Влити опару, добре перемішати, забрати в тепле місце ще на 15 хвилин.
  5. В окремих мисках відокремити білки від жовтків. До білка додати столову ложку цукру, 2 столові ложки сметани й щіпку солі, перемішати.
  6. Розтопити вершкове масло на водяній бані і влити в тісто.
  7. У миску з тістом додати жовтки, добре перемішати. Поступово додати білки й дати настоятися 7 хвилин.
  8. Дрібно нарізати ріпчасту цибулю і присмажити на сковороді. Додати фарш і посолити.
  9. На нагріту сковороду вилити тісто. Через 5 секунд покласти ложку начинки (млинці будуть не фаршировані, а запечені за фаршем). Прожарити з двох боків.

Ссылка на основную публикацию