Ціна 74 грн. + 3 подарунки
відправка Укрпоштою 40 грн.
Фарш – одна із найбільш популярних начинок для млинців. Ми підібрали для вас 4 смачних рецепта фаршированих млинців — класичний, з кунжутом, із червоною квасолею, з цибулею.
Зміст
Класичний рецепт
Інгредієнти:
- Борошно – 450 грамів.
- Яйце куряче – 3 штуки.
- Молоко – 400 мілілітрів.
- Вода – 400 мілілітрів.
- Сіль – щіпка.
- М’ясний фарш – 400 грамів.
- Ріпчаста цибуля – 1 штука середнього розміру.
- Рослинна олія — 2 столові ложки в тісто і 1 столова ложка для випікання.
Рецепт приготування:
- У глибоку миску розбити 3 яйця, додати сіль, влити молоко і добре перемішати
- В отриману суміш поступово всипати борошно, постійно помішуючи, щоб не утворювалися грудочки.
- Тонким струменем влити теплу воду, додати олію.
- Перемішати до однорідної маси й дати тісту постояти 30 хвилин.
- Поки тісто настоюється, слід приготувати начинку. Потрібно почистити цибулю, дрібно її нарізати. Жаримо цибулю на рослинній олії, додаємо фарш, солимо, тушим цибулево-м’ясну суміш до готовності.
- Посмажити млинці з двох боків.
- На середину млинця потрібно покласти ложку фаршу й скрутити його в трубочку.
Фаршировані млинці з кунжутом
Інгредієнти:
- Борошно – 500 грамів і ще додатково 3 столові ложки борошна для начинки.
- Молоко – 0,5 літра.
- Яйце куряче – 5 штук.
- М’ясний фарш – 600 грамів.
- Ріпчаста цибуля– 200 грамів.
- Панірувальні сухарі – 250 грамів.
- Кунжут – 100 грамів.
- Рослинна олія – 1 столова ложка і ще 1 столова ложка, щоби пожарити.
- Сіль – 1 столова ложка.
Рецепт приготування:
Ціна 74 грн. + 3 подарунки
відправка Укрпоштою 40 грн.
- Готуємо тісто. Змішати молоко з 3 яйцями, додати столову ложку солі. Добре перемішати.
- Поступово додати півкілограма борошна, добре помішуючи. Влити 1 ложку рослинної олії.
- Дати тісту трохи постояти.
- Почистити ріпчасту цибулю, змішати її з фаршем, додати столову ложку солі.
- Смажити цибулю з фаршем протягом 10 хвилин на повільному вогні на сковороді, змащеній рослинною олією.
- Поки начинка остигає, потрібно посмажити млинці.
- На середину млинця викласти фарш шаром в 5 сантиметра, загорнути.
- В окремій мисці збити 2 яйця з 3 столовими ложками борошна, перемішати до однорідної маси.
- Вмочити млинець у яєчно-борошняну суміш, потім у панірування й кунжут.
- Присмажити на сковороді.
Млинці з фаршу й червоної квасолі
Щоб приготувати фаршировані млинці з фаршем, нам потрібно:
- Кукурудзяне борошно – 100 грамів.
- Пшеничне борошно – 80 грамів.
- Молоко – 200 мілілітрів.
- Куряче яйце – 3 штуки.
- Фарш – 250 грамів.
- Червона квасоля консервована – 200 грамів.
- Ріпчаста цибуля – 1 штука середнього розміру.
- Часник – 1 зубчик.
- Рослинна олія – 1 столова ложка і ще одна столова ложка для випікання.
- Томатна паста – 1 столова ложка.
- Йогурт несолодкий – 80 грамыв.
- Зелений лук – один пучок.
- Щіпка солі.
Рецепт приготування:
- Почати з приготування тіста. Змішати 2 вида борошна, розбити яйця, влити в борошно. Збити за допомогою міксера до однорідності.
- Змастити сковороду олією і спекти млинці.
- Помити й почистити цибулю і часник. Дрібно нарубати.
- У розігріту сковороду покласти фарш, додати ложку томатної пасти, ріпчасту цибулю.
- Через 5 хвилин додати інші інгредієнти, перемішати, жарити до золотавої скоринки.
- Далі млинці фарширують. На середину млинця ставимо м’ясо і загортаємо конвертиком.
Вівсяні млинці з цибулею і фаршем
Інгредієнти:
- Борошно – 80 грамів.
- Вівсяні пластівці – 250 грамів.
- Куряче яйце – 2 штуки.
- Молоко – 500 мілілітрів.
- Цукор – 2 столові ложки.
- Вершкове масло – 60 грамів.
- Сметана – 2 столові ложки з гіркою.
- Дріжджі – маленький пакетик (5 грамів).
- Сіль.
- Фарш – 200 грамів.
- Ріпчаста цибуля – 1 штука.
- Рослинна олія випікання.
Приготування:
- Почати з приготування опари. Підігріти 5 ложок молока, змішати зі столовою ложкою цукру, розвести дріжджі.
- Поставити опару в тепле місце на 10 хвилин.
- У великій мисці змішати борошно й пластівці. Підігріти півлітра молока й влити в миску. Добре перемішати й поставити в тепле місце на 10 хвилин, після цього добре перемішати тісто.
- Влити опару, добре перемішати, забрати в тепле місце ще на 15 хвилин.
- В окремих мисках відокремити білки від жовтків. До білка додати столову ложку цукру, 2 столові ложки сметани й щіпку солі, перемішати.
- Розтопити вершкове масло на водяній бані і влити в тісто.
- У миску з тістом додати жовтки, добре перемішати. Поступово додати білки й дати настоятися 7 хвилин.
- Дрібно нарізати ріпчасту цибулю і присмажити на сковороді. Додати фарш і посолити.
- На нагріту сковороду вилити тісто. Через 5 секунд покласти ложку начинки (млинці будуть не фаршировані, а запечені за фаршем). Прожарити з двох боків.