Ціна 74 грн. + 3 подарунки
відправка Укрпоштою 40 грн.
Представляємо рецепти приготування млинчиків з консервованим тунцем – класичний, з рисом, томатні, гострі.
Зміст
Класичні
Для приготування фаршированих млинчиків з тунцем нам знадобляться продукти:
- 6 сирих яєць
- 160 грамів борошна
- 400 грамів молока
- пів чайної ложки солі
- 10 грамів цукру
- 150 грамів жирного вершкового масла, попередньо розтопленого
- 1 банка тунця
- 1 цибуля
- 2 столові ложки майонезу (бажано домашнього).
- 1 чайна ложка звичайної або зернової гірчиці.
- сіль
- чорний мелений перець.
Приготування:
- Насамперед виготовимо млинці, так як вони повинні бути охолодженими в момент наповнення.
- Збиваємо яйця в блендері або віночком до утворення пінки.
- Вливаємо в яйця молоко і продовжуємо збивати.
- Просіваємо в рідину борошно, сіль, цукор. Вимішуємо до отримання однорідної маси.
- У вже готове тісто додаємо розтоплене вершкове масло, яке попередньо було охолоджене при кімнатній температурі.
- Після змішування даємо суміші відпочити півгодини і приступаємо до смаження.
- Починаємо готувати начинку для млинців.
- У мисці змішуємо нарізану кубиками цибулю. Для отримання соковитості краще подрібнити його блендером або м’ясорубкою.
- В цибулеву суміш додаємо консервований тунець, гірчицю, майонез і спеції. Добре вимішуємо виделкою до пастоподібної консистенції.
- В остиглі млинці всипаємо 1-2 столових ложки начинки і загортаємо їх за своїм бажанням. Можна згорнути звичайним конвертом або постаратися і оформити фаршировані млинці у вигляді кошиків.
З тунцем, рисом і яйцем
Інгредієнти для млинців:
- Коров’яче молоко або кефір 3%) – половина літра або 2 склянки.
- 2 яйця – курячих або гусячих (за бажанням).
- 3 столові ложки олії рослинного походження (соняшникова, лляна або оливкова).
- 1/2 склянки борошна.
- 5-6 грам солі або 2 щіпки.
- 1 чайна ложка цукру.
- рослинна олія для обсмажування млинців.
Інгредієнти для начинки:
- 300 грамів відвареного рису.
- 3 відварених круто яйця.
- 1 банку риби, в нашому випадку тунця.
- 1 цибулина.
- 1 морквина.
- пучок петрушки.
- 0,5 чайної ложки солі.
Приготування:
- Для приготування млинцевого тіста, потрібно з’єднати молоко або кефір, яйця, спеції. Все гарненько перемішуємо поки яйця не змішаються з молоком.
- Всипаємо в рідину борошно, попередньо просіяне через ситечко, і акуратно вимішуємо віночком, щоб тісто не осіло.
- Злегка густувате тісто можна відправляти порціями на сковороду, а поки млинці знаходяться в процесі смаження готуємо начинку. До речі, з даної кількості продуктів вийде приблизно 12-14 млинця.
- Відставляємо готові млинці в сторону, щоб ті охололи, а самі займемося приготуванням наповнювача.
- У глибокій каструлі відварюємо промитий рис до повної готовності.
- Окремо варимо яйця. Якщо яйця домашні, то краще попередньо посолити воду. Яєчка не вберуть сіль, але зате шкаралупа потім буде легше очищатися.
- Переступаємо до готування овочів. Цибулю і моркву очищаємо і натираємо на дрібній тертці. Обсмажуємо в сковорідці до золотистого кольору цибулі.
- Остиглі яйця звільняємо від шкаралупи і натираємо на тертці.
- З’єднуємо готові рис, овочі і яйця, гарненько підсолюємо.
- У суміш додаємо тунець і перемішуємо виделкою до однорідної маси.
- Якщо є бажання, то в начинку можна додати трохи зелені і зеленого лука.
- Починаємо млинці готовою сумішшю і загортаємо їх в трубочку, равлика або конвертик.
Ціна 74 грн. + 3 подарунки
відправка Укрпоштою 40 грн.
Томатні млинці з тунцем і яйцями
Для приготування ароматних млинців з незвичайним помаранчевим кольором нам знадобляться продукти:
Для млинців:
- 1 стакан просіяного борошна.
- 250 мілілітрів молока.
- 1/2 літра томатного соку.
- 3 сирих яйця.
- сіль.
- 50 грамів цукру.
- соняшникова або оливкова олія для смаження.
Для начинки:
- 2 банки тунця.
- 4 яйця, зварених круто.
- 200 грамів, бажано твердого сиру.
- Пучок зелені: зелена цибуля і кріп.
- 200 грамів, домашнього або покупного, майонезу.
- Кілька зубчиків часнику.
Поетапно готуємо закуску:
- У мисці збиваємо яйця з томатним соком (беремо лише половину від усієї кількості).
- Всипаємо просіяне борошно, цукор. Перемішуємо, поки все грудочки не розчинятися.
- Далі, вливаємо залишок томатного соку, все молоко і віночком доводимо суміш до стану негустого тесту.
- Далі, додаємо 2 столові ложки соняшникової олії. Відставляємо тісто в сторону на 30 хвилин, а після вижаріваем млинці.
- Поки вони остигають готуємо начинку.
- Змішуємо виделкою тунець, натертий сир і яйця. Додатково нарізаємо зелену цибулю і також всипаємо до тунця.
- За бажанням вливаємо трохи майонезу.
- На готові млинці намазуємо начинку і звертаємо їх в конвертик.
- Щоб надати страві смаку і гостроти можна полити млинці соусом з майонезу і часнику із зеленню.
Гострі млинці з тунцем і чилі
Для того, щоб приготувати гостру закуску з тунцем нам знадобляться наступні інгредієнти:
- 1 банка тунця.
- 200 грамів сиру.
- Перець чилі – за смаком.
- Пучок кропу і зеленої цибулі.
- 3-4 столові ложки майонезу.
- 1 стакан коров’ячого молока або кефіру.
- Рослинна олія для смаження.
- Цукор і сіль — за смаком.
- 100-150 грамів води.
- 2 сирих яйця.
- Стакан просіяного борошна.
Приготування:
- Для початку приготуємо тісто, змішавши в мисці борошно, молоко, яйця, спеції і воду.
- Вимішуємо тісто до одноманітної млинцевої консистенції, і починаємо смажити млинці.
- Поки готові млинці остигають, займемося начинкою.
- В чаші змішуємо подрібнений в блендері перець чилі, тунець, натертий сир і зелень.
- Змащуємо все млинці начинкою і загортаємо в будь-яку форму: равлик, конверт або трубочку.