Рецепт млинців з тунцем

Представляємо рецепти приготування млинчиків з консервованим тунцем – класичний, з рисом, томатні, гострі.

З помідорами

Класичні

Для приготування фаршированих млинчиків з тунцем нам знадобляться продукти:

  • 6 сирих яєць
  • 160 грамів борошна
  • 400 грамів молока
  • пів чайної ложки солі
  • 10 грамів цукру
  • 150 грамів жирного вершкового масла, попередньо розтопленого
  • 1 банка тунця
  • 1 цибуля
  • 2 столові ложки майонезу (бажано домашнього).
  • 1 чайна ложка звичайної або зернової гірчиці.
  • сіль
  • чорний мелений перець.

Приготування:

  1. Насамперед виготовимо млинці, так як вони повинні бути охолодженими в момент наповнення.
  2. Збиваємо яйця в блендері або віночком до утворення пінки.
  3. Вливаємо в яйця молоко і продовжуємо збивати.
  4. Просіваємо в рідину борошно, сіль, цукор. Вимішуємо до отримання однорідної маси.
  5. У вже готове тісто додаємо розтоплене вершкове масло, яке попередньо було охолоджене при кімнатній температурі.
  6. Після змішування даємо суміші відпочити півгодини і приступаємо до смаження.
  7. Починаємо готувати начинку для млинців.
  8. У мисці змішуємо нарізану кубиками цибулю. Для отримання соковитості краще подрібнити його блендером або м’ясорубкою.
  9. В цибулеву суміш додаємо консервований тунець, гірчицю, майонез і спеції. Добре вимішуємо виделкою до пастоподібної консистенції.
  10. В остиглі млинці всипаємо 1-2 столових ложки начинки і загортаємо їх за своїм бажанням. Можна згорнути звичайним конвертом або постаратися і оформити фаршировані млинці у вигляді кошиків.

Рибні

З тунцем, рисом і яйцем

Інгредієнти для млинців:

  • Коров’яче молоко або кефір 3%) – половина літра або 2 склянки.
  • 2 яйця – курячих або гусячих (за бажанням).
  • 3 столові ложки олії рослинного походження (соняшникова, лляна або оливкова).
  • 1/2 склянки борошна.
  • 5-6 грам солі або 2 щіпки.
  • 1 чайна ложка цукру.
  • рослинна олія для обсмажування млинців.

Інгредієнти для начинки:

  • 300 грамів відвареного рису.
  • 3 відварених круто яйця.
  • 1 банку риби, в нашому випадку тунця.
  • 1 цибулина.
  • 1 морквина.
  • пучок петрушки.
  • 0,5 чайної ложки солі.

Приготування:

  1. Для приготування млинцевого тіста, потрібно з’єднати молоко або кефір, яйця, спеції. Все гарненько перемішуємо поки яйця не змішаються з молоком.
  2. Всипаємо в рідину борошно, попередньо просіяне через ситечко, і акуратно вимішуємо віночком, щоб тісто не осіло.
  3. Злегка густувате тісто можна відправляти порціями на сковороду, а поки млинці знаходяться в процесі смаження готуємо начинку. До речі, з даної кількості продуктів вийде приблизно 12-14 млинця.
  4. Відставляємо готові млинці в сторону, щоб ті охололи, а самі займемося приготуванням наповнювача.
  5. У глибокій каструлі відварюємо промитий рис до повної готовності.
  6. Окремо варимо яйця. Якщо яйця домашні, то краще попередньо посолити воду. Яєчка не вберуть сіль, але зате шкаралупа потім буде легше очищатися.
  7. Переступаємо до готування овочів. Цибулю і моркву очищаємо і натираємо на дрібній тертці. Обсмажуємо в сковорідці до золотистого кольору цибулі.
  8. Остиглі яйця звільняємо від шкаралупи і натираємо на тертці.
  9. З’єднуємо готові рис, овочі і яйця, гарненько підсолюємо.
  10. У суміш додаємо тунець і перемішуємо виделкою до однорідної маси.
  11. Якщо є бажання, то в начинку можна додати трохи зелені і зеленого лука.
  12. Починаємо млинці готовою сумішшю і загортаємо їх в трубочку, равлика або конвертик.

З рисом

 

Томатні млинці з тунцем і яйцями

Для приготування ароматних млинців з незвичайним помаранчевим кольором нам знадобляться продукти:

Для млинців:

  • 1 стакан просіяного борошна.
  • 250 мілілітрів молока.
  • 1/2 літра томатного соку.
  • 3 сирих яйця.
  • сіль.
  • 50 грамів цукру.
  • соняшникова або оливкова олія для смаження.

Для начинки:

  • 2 банки тунця.
  • 4 яйця, зварених круто.
  • 200 грамів, бажано твердого сиру.
  • Пучок зелені: зелена цибуля і кріп.
  • 200 грамів, домашнього або покупного, майонезу.
  • Кілька зубчиків часнику.

Поетапно готуємо закуску:

  1. У мисці збиваємо яйця з томатним соком (беремо лише половину від усієї кількості).
  2. Всипаємо просіяне борошно, цукор. Перемішуємо, поки все грудочки не розчинятися.
  3. Далі, вливаємо залишок томатного соку, все молоко і віночком доводимо суміш до стану негустого тесту.
  4. Далі, додаємо 2 столові ложки соняшникової олії. Відставляємо тісто в сторону на 30 хвилин, а після вижаріваем млинці.
  5. Поки вони остигають готуємо начинку.
  6. Змішуємо виделкою тунець, натертий сир і яйця. Додатково нарізаємо зелену цибулю і також всипаємо до тунця.
  7. За бажанням вливаємо трохи майонезу.
  8. На готові млинці намазуємо начинку і звертаємо їх в конвертик.
  9. Щоб надати страві смаку і гостроти можна полити млинці соусом з майонезу і часнику із зеленню.

Гострі млинці з тунцем і чилі

Для того, щоб приготувати гостру закуску з тунцем нам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 1 банка тунця.
  • 200 грамів сиру.
  • Перець чилі – за смаком.
  • Пучок кропу і зеленої цибулі.
  • 3-4 столові ложки майонезу.
  • 1 стакан коров’ячого молока або кефіру.
  • Рослинна олія для смаження.
  • Цукор і сіль — за смаком.
  • 100-150 грамів води.
  • 2 сирих яйця.
  • Стакан просіяного борошна.

Приготування:

  1. Для початку приготуємо тісто, змішавши в мисці борошно, молоко, яйця, спеції і воду.
  2. Вимішуємо тісто до одноманітної млинцевої консистенції, і починаємо смажити млинці.
  3. Поки готові млинці остигають, займемося начинкою.
  4. В чаші змішуємо подрібнений в блендері перець чилі, тунець, натертий сир і зелень.
  5. Змащуємо все млинці начинкою і загортаємо в будь-яку форму: равлик, конверт або трубочку.

Ссылка на основную публикацию