Рецепт млинців на квасі

Представляємо три варіанти рецептів млинців на квасі, а також рецепти начинок –з грибів, м’яса, рисова з грибами.

Без начинки

Перший варіант млинців

Продукт:

  1. 300 мілілітрів води
  2. 250 грам пшеничного борошна
  3. 2 курячих яйця
  4. 250 мілілітрів квасу (можна будь-якого)
  5. 1,5 склянки кукурудзяної олії та її олія для випікання млинців
  6. Трохи харчової соди
  7. Цукор
  8. Сіль

Приготування:

  1. Курячі яйця добре збити за допомогою блендера або міксера) з сіллю і цукровим піском.
  2. Додаємо воду кімнатної температури, вливаємо квас і все добре перемішуємо.
  3. Просіваємо пшеничне борошно разом з содою, для того щоб вона краще перемішалася і збагатилася киснем. Додаємо, в рідину добре і постійно помішуючи.
  4. Вливаємо кукурудзяну олію і все тчательно перемішуємо.
  5. Ставимо сковороду на плиту, змащуємо маслом і добре розігріваємо. Печемо млинці з обох сторін, кожен млинець — змащуючи розтопленим вершковим маслом.
  6. Млинці можна начиняти будь солодкою начинкою, можна подавати з медом або сметаною.
  7. Можна загортати їх з різними начинками.

Далі — рецепти деяких начинок для млинців.

З начинкою

Начинка з грибів

Інгредієнти:

  1. 1 кілограм свіжих грибів (гриби можуть бути будь-які, але краще підійдуть білі)
  2. 1 невелика цибулина
  3. 2 столові ложки кукурудзяної олії
  4. 60 грам сметани

Приготування:

  1. Очищені і добре помиті гриби зварити в підсоленій воді, остудити і порізати на невеликі шматочки. Обсмажити на розігрітій сковороді з кукурудзяною олією.
  2. Далі викладаємо туди сметану, дрібно шинкований і підсмажений до золотистого кольору цибулю, сіль. Накриваємо кришкою і тушкуємо 20 хвилин.
  3. Далі всипаємо дрібно нашаткованою-зелень кропу і остудити.
  4. Треба не забувати одне дуже важливе правило, зелень обов’язково перед використанням мити!

Начинка

Начинка з м’яса яловичини

Продукти:

  1. 800 грамів м’яса яловичини
  2. 5 десертних ложок вершкового масла
  3. 3 курячих яйця
  4. Солимо і перчимо за необхідності

Приготування:

  1. Перекрутити за допомогою м’ясорубки або перебити за допомогою блендера, пересмажити його на сковороді з додаванням соняшникової олії і знову подрібнити.
  2. Почистити цибулю, дуже добре подрібнити і підсмажити до золотистої скоринки з додаванням соняшникової олії.
  3. Перекладаємо його в м’ясо і додаємо відварене і дрібно порізане яйце, солимо за смаком і при необхідності додати чорний запашний перець, додаємо дрібно посічену зелень.

Другий варіант млинців

Продукти:

  1. Квас
  2. Цукор
  3. Пшеничне борошно
  4. Кукурудзяна олія

Приготування:

  1. Дуже просто все виходить. Цукровий пісок змішуємо з квасом за смаком.
  2. Всипаємо пшеничне борошно, постійно помішуючи, щоб тісто було рідке.
  3. Додаємо кукурудзяну олію (зовсім небагато) в тісто, для того, щоб його потім постійно не додавати на сковороду.
  4. Ставимо на плиту сковороду і промазуємо її кукурудзяною олією, розігріваємо і приступаємо до випічки млинців. Млинці виходять тоненькі і ажурні.

Третій варіант млинців

Інгредієнт:

  1. Квас півлітра
  2. 1 куряче яйце
  3. Цукор 1 столова ложка
  4. Рафінована соняшникова олія 5 десертних ложок
  5. Сіль
  6. Борошно пшеничне 400 грамів
  7. Розпушувач тіста 5 грамів

Приготування:

  1. Починаємо процес приготування, з поспіху рідин.
  2. В квас додаємо олію і одне куряче яйце.
  3. Ні, в якому разі, не можна забувати про сіль і цукровий пісок.
  4. Розпушувач тіста, перемішуємо з борошном і просіваємо через сито (це, просто не обходимо, для рівномірного і правильного перемішування і збагачення борошна киснем).
  5. Тісто має обов’язково бути тягучим і рідким без будь-яких грудочок. Про це не, в якому разі не можна забувати під час приготування замовлення.
  6. При випіканні сковорідку , можна при необхідності змащувати олією (чим більше масла, тим більше шансів на млинці «за жарок»).
  7. Готові млинці виходять у мене яскраво — жовті, з — за того, що квас, при приготуванні брала темний, з світлого квасу мої млинці, на вигляд, вийшли б як звичайні. Смак у них виходить дуже приємний, не кислий. Млинці випікаються щільні, але дуже еластичні, тому їх можна нафарширувати будь-якою начинкою, а можна і просто так приймати в їжу. Їх можна їсти зі сметаною, згущеним молоком, варенням або джемом.
  8. Приготуємо найбільш підходящу начинку для цих млинців.

Начинка з рису з сушеними грибами

Продукт:

  1. 50 грамів будь-яких сушених грибів
  2. 1 стакан рису
  3. 2 ріпчастих цибулини
  4. 3 столові ложки вершкового масла
  5. Кукурудзяна олія 6 десертних ложок

Приготування:

  1. Сушені гриби необхідно добре промити, зварити і дрібно порубати.
  2. СтавимонНа плиту сковорідку і обсмажуємо на ній дрібно порізану цибулю до золотистої скоринки (перед приготуванням ріпчасту цибулю необхідно почистити і добре помити).
  3. Перемішуємо дрібно порубані гриби і обсмажену цибулю . Викладаємо суміш на розігріту сковорідку з кукурудзяною олією і обсмажуємо все протягом 3 хвилин помішуючи.
  4. Рис добре промиваємо, кілька разів змінюючи воду, поки вона не буде прозорою. Заливаємо і ставимо на плиту варити. Вода повинна бути злегка підсолена. Варимо до готовності і промиваємо в холодній воді. (так рис буде розсипчастий).
  5. Змішуємо обсмажені гриби з вареним рисом, солимо і перчимо за смаком.

Ссылка на основную публикацию