Рецепт м’ясної начинки для млинців

Представляємо п’ять рецептів м’ясної начинки для млинців. Для начинок можна використовувати свинину, яловичину, курятину.

Фарш

1 рецепт

Для приготування тіста для млинців з м’ясним фаршем нам потрібні такі продукти:

  •  молоко (краще з найбільшою жирністю) – 1 літр;
  •  яйця – 2 штуки;
  •  соняшникова рафінована олія – 7 столових ложок;
  •  борошно (пшеничне або рисове) – 425 грамів (біля трьох склянок);
  •  цукор – 2 столові ложки;
  •  сіль;
  •  сода – 1 чайна ложка.

Для приготування начинки:

  •  фарш курячий або свинячий – 400 грамів;
  •  3 цибулини;
  •  соняшникова рафінована олія – 3 столові ложки;
  •  сіль – 1 чайна ложка;
  •  перець.

Приготування:

  1. Ріпчасту цибулю почистити й нарізати маленькими кубиками.
  2. Нагріти сковороду. Налити й розподілити рослинну олія. Покласти цибулю і обсмажити на невеликому вогні до золотавого кольору.
  3. До обсмаженої цибулі додати фарш. Смажити все протягом 10-12 хвилин. Додати сіль і перець. Розмішати. Залишити остигати.
  4. Налити в чашу молоко. Розбити й додати туди яйця. Усе разом збити із цукром і сіллю. Додати борошно й олію, перемішати до однородного стану.
  5. Скип’ятити воду. Висипати соду в склянку й залити невеликою кількістю окропу. Покласти соду в чашу з готовим тістом і перемішати. Залишити тісто на 10 хвилин.
  6. У розігріту сковороду вилити трохи тіста, жарити на соняшниковій олії. Як тільки млинець схопився, млинець потрібно перевернути.
  7. Обсмажувати другу сторону млинця протягом 40 секунд.
  8. На готовий млинець викласти невелику кількість м’ясної начинки. Згорнути млинець конвертом.

Подавати млинці зі сметаною й зеленню.

Рулетики

2 рецепт

Для приготування тіста для ніжних млинців з м’ясом потрібні такі продукти:

  •  молоко (краще з найбільшою жирністю) – 200 мілілітрів;
  •  яйця – 3 штуки;
  •  борошно (пшеничне або рисове) – 160 грамів;
  • цукор – 40 грамів;
  •  соняшникова рафінована олія – 100 мілілітрів;
  •  сіль – 4 грама;
  •  вода – 200 мілілітрів.

Для приготування начинки:

  •  фарш (курячий або свинячий) – 400 грамів;
  •  цибуля – 230 грамів;
  •  часник сушений – 1/2 чайної ложки;
  •  сіль – 1 чайна ложка;
  •  перець;
  •  соняшикова рафінована олія, щоб посмажити.

Приготування:

  1. Збити яйця, сіль і цукор разом.
  2. До отриманої суміші покласти борошно й молоко. Перемішати до однорідного стану.
  3. Соняшникову олію й воду перемішати. Залишити на одну годину.
  4. Нагріти сковороду й посмажити цибулю в олії приблизно 4 хвилини на невеликому вогні.
  5. Покласти свинячий фарш, часник, сіль, коріандр, перець. Жарити 8 хвилин на невеликому вогні.
  6. Млинці готувати на розігрітій сковорідці до золотистого кольору.
  7. Викласти трохи фаршу на готові млинці й загорнути.

Після того, як млинці загорнені, можна ще раз обсмажити їх на сковороді, так буде ще смачніше.

Вечеря

3 рецепт

Для приготування тіста для млинців з м’ясом необхідно наступне:

  •  молоко (бажано з найбільшою жирністю) – 250 мілілітрів;
  •  яйця курячі;
  • соняшникова рафінована олія – 2 столові ложки;
  •  борошно (рисове або пшеничне) – 100 грамів;
  •  сіль – 1 щіпка;
  •  цукор – 1 щіпка.

Для приготування начинки:

  •  фарш курячий – 200 грамів;
  •  ріпчаста цибулина- 1 штука;
  •  1 зубчик часнику;
  •  вершки 10% – 2 столові ложки;
  •  сіль;
  •  перець.

Для приготування яєчної суміші:

  •  яйця – 2 штуки;
  •  молоко (краще з найбільшою жирністю) – 2 столові ложки;
  •  сіль – 1 щіпка.

Для обсмажування:

  • соняшникова олія (рафінована або нерафінована).

Приготування:

  1. Цукор, сіль і яйця збити.
  2. Додати у яєчну масу, чверть молока, перемішати.
  3. Покласти борошно. Збити до однородного стану.
  4. Додати в масу соняшникову олію.
  5. Влити решту молока, усе збити. Залишити на 6 хвилин.
  6. Млинці обсмажити на сковороді з додаванням невеликої клькості соняшникової олії.
  7. Цибулю очистити й нарізати.
  8. Очистити часник, натерти на дрібній тертці.
  9. До цибулі і часника покласти фарш і сіль, вершки й перець. Усе перемішати.
  10. Готовий млинець розрізати навпіл.
  11. На половину млинця покласти фарш і загорнути.
  12. Приготувати яєчну суміш. У яйця додати молоко й сіль. Усе збити.
  13. Обсмажити млинці в яєчній суміші приблизно 1 хвилину з кожного боку.

4 рецепт

Для приготування тіста для млинців з м’ясом потрібні такі продукти:

  •  яйця курячі – 2 штуки;
  •  молоко (з жирністю 3,2%) – 500 мілілітрів;
  •  борошно (рисове або пшеничне) – 260 грамів;
  • соняшникова рафінована олія – 1 столова ложка;
  •  цибуля зелена – 1 пучок;
  •  Сіль – 1 щіпка

Для приготування начинки:

  •  фарш – 300-400 грамів;
  •  1 солодка цибулина;
  •  перець червоний (гострий) – 1/2 чайної ложки;
  •  паприка (пластівці) – 1/2 чайної ложки;
  •  сіль – по смакові;
  •  перець – по смакові;
  •  олія соняшникова (рафінованае або нерафіноване) – для смаження;
  •  Сметана (краще з найбільшою жирністю) – 2-3 столові ложки;
  •  Сир, який добре плавиться (твердий або плавлений) – 100 грам.

Приготування:

  1. Сіль збити разом з яйцями. Налити половину молока й додати борошно, збити.
  2. Додати іншу половину молока й рослинну олію. Нарізати в тісто зелену цибул. Усі добре перемішати.
  3. Нагріти сковороду. Нарізати цибулю і обсмажити.
  4. Додати фарш до цибулі й разом обсмажити. Додати спеції та сіль.
  5. Посмажити млинці із двох боків.
  6. Фарш покласти в млинці й загорнути, додати трохи твердого або плавленого сиру.
  7. Розкласти всі млинці на лист, зверху покласти сир і сметану.
  8. Протягом 7-10 хвилин готувати млинці в духовці при температурі 200 градусів.

5 рецепт

Для приготування тіста для млинчиків з м’ясом необхідно наступне:

  • молоко (краще з найбільшою жирністю) – 600 мілілітрів;
  •  яйця – 2 штуки;
  •  рафінована соняшникова олія – 2 столові ложки;
  •  масло розм’якшене (його потрібно трохи нагріти у мікрохвильовці) вершкове – 1 столова ложка;
  •  борошно (пшеничне або рисове) – 200 грамів;
  •  сіль – 1 щіпка;
  •  цукор – 1 столова ложка.

Для начинки:

  •  фарш м’ясний – 200 грамів;
  •  капуста білокочанна – 200 грамів;
  •  1 цибулина;
  •  сіль – 0,5 чайної ложки;
  •  перець;
  •  пучок петрушки.

Для обсмажування:

  •  розм’якшене у мікрохвильовці вершкове масло;
  • олія (рафінована або нерафінована) соняшникова.

Приготування:

  1. Перемішати яйця із цукром і сіллю.
  2. Вилити половину молока.
  3. Покласти борошно й перемішати.
  4. Влити решту молока та олію, перемішати.
  5. Приготувати млинці.
  6. Цибулину й капусту нарізати шматочками.
  7. Цибулю посмажити на соняшниковій олії. Додати фарш і капусту.
  8. Покласти сіль, перець, зелень. Залишити охолоджуватися.
  9. Викласти на готовий млинець і загорнути.
  10. Змішати соняшникову олію й вершкове масло. Обсмажити млинці на суміші соняшникової оліт та вершкового масла.

Ссылка на основную публикацию