Ціна 74 грн. + 3 подарунки
відправка Укрпоштою 40 грн.
Представляємо п’ять рецептів м’ясної начинки для млинців. Для начинок можна використовувати свинину, яловичину, курятину.
1 рецепт
Для приготування тіста для млинців з м’ясним фаршем нам потрібні такі продукти:
- молоко (краще з найбільшою жирністю) – 1 літр;
- яйця – 2 штуки;
- соняшникова рафінована олія – 7 столових ложок;
- борошно (пшеничне або рисове) – 425 грамів (біля трьох склянок);
- цукор – 2 столові ложки;
- сіль;
- сода – 1 чайна ложка.
Для приготування начинки:
- фарш курячий або свинячий – 400 грамів;
- 3 цибулини;
- соняшникова рафінована олія – 3 столові ложки;
- сіль – 1 чайна ложка;
- перець.
Приготування:
- Ріпчасту цибулю почистити й нарізати маленькими кубиками.
- Нагріти сковороду. Налити й розподілити рослинну олія. Покласти цибулю і обсмажити на невеликому вогні до золотавого кольору.
- До обсмаженої цибулі додати фарш. Смажити все протягом 10-12 хвилин. Додати сіль і перець. Розмішати. Залишити остигати.
- Налити в чашу молоко. Розбити й додати туди яйця. Усе разом збити із цукром і сіллю. Додати борошно й олію, перемішати до однородного стану.
- Скип’ятити воду. Висипати соду в склянку й залити невеликою кількістю окропу. Покласти соду в чашу з готовим тістом і перемішати. Залишити тісто на 10 хвилин.
- У розігріту сковороду вилити трохи тіста, жарити на соняшниковій олії. Як тільки млинець схопився, млинець потрібно перевернути.
- Обсмажувати другу сторону млинця протягом 40 секунд.
- На готовий млинець викласти невелику кількість м’ясної начинки. Згорнути млинець конвертом.
Подавати млинці зі сметаною й зеленню.
2 рецепт
Для приготування тіста для ніжних млинців з м’ясом потрібні такі продукти:
- молоко (краще з найбільшою жирністю) – 200 мілілітрів;
- яйця – 3 штуки;
- борошно (пшеничне або рисове) – 160 грамів;
- цукор – 40 грамів;
- соняшникова рафінована олія – 100 мілілітрів;
- сіль – 4 грама;
- вода – 200 мілілітрів.
Для приготування начинки:
- фарш (курячий або свинячий) – 400 грамів;
- цибуля – 230 грамів;
- часник сушений – 1/2 чайної ложки;
- сіль – 1 чайна ложка;
- перець;
- соняшикова рафінована олія, щоб посмажити.
Приготування:
- Збити яйця, сіль і цукор разом.
- До отриманої суміші покласти борошно й молоко. Перемішати до однорідного стану.
- Соняшникову олію й воду перемішати. Залишити на одну годину.
- Нагріти сковороду й посмажити цибулю в олії приблизно 4 хвилини на невеликому вогні.
- Покласти свинячий фарш, часник, сіль, коріандр, перець. Жарити 8 хвилин на невеликому вогні.
- Млинці готувати на розігрітій сковорідці до золотистого кольору.
- Викласти трохи фаршу на готові млинці й загорнути.
Після того, як млинці загорнені, можна ще раз обсмажити їх на сковороді, так буде ще смачніше.
3 рецепт
Для приготування тіста для млинців з м’ясом необхідно наступне:
Ціна 74 грн. + 3 подарунки
відправка Укрпоштою 40 грн.
- молоко (бажано з найбільшою жирністю) – 250 мілілітрів;
- яйця курячі;
- соняшникова рафінована олія – 2 столові ложки;
- борошно (рисове або пшеничне) – 100 грамів;
- сіль – 1 щіпка;
- цукор – 1 щіпка.
Для приготування начинки:
- фарш курячий – 200 грамів;
- ріпчаста цибулина- 1 штука;
- 1 зубчик часнику;
- вершки 10% – 2 столові ложки;
- сіль;
- перець.
Для приготування яєчної суміші:
- яйця – 2 штуки;
- молоко (краще з найбільшою жирністю) – 2 столові ложки;
- сіль – 1 щіпка.
Для обсмажування:
- соняшникова олія (рафінована або нерафінована).
Приготування:
- Цукор, сіль і яйця збити.
- Додати у яєчну масу, чверть молока, перемішати.
- Покласти борошно. Збити до однородного стану.
- Додати в масу соняшникову олію.
- Влити решту молока, усе збити. Залишити на 6 хвилин.
- Млинці обсмажити на сковороді з додаванням невеликої клькості соняшникової олії.
- Цибулю очистити й нарізати.
- Очистити часник, натерти на дрібній тертці.
- До цибулі і часника покласти фарш і сіль, вершки й перець. Усе перемішати.
- Готовий млинець розрізати навпіл.
- На половину млинця покласти фарш і загорнути.
- Приготувати яєчну суміш. У яйця додати молоко й сіль. Усе збити.
- Обсмажити млинці в яєчній суміші приблизно 1 хвилину з кожного боку.
4 рецепт
Для приготування тіста для млинців з м’ясом потрібні такі продукти:
- яйця курячі – 2 штуки;
- молоко (з жирністю 3,2%) – 500 мілілітрів;
- борошно (рисове або пшеничне) – 260 грамів;
- соняшникова рафінована олія – 1 столова ложка;
- цибуля зелена – 1 пучок;
- Сіль – 1 щіпка
Для приготування начинки:
- фарш – 300-400 грамів;
- 1 солодка цибулина;
- перець червоний (гострий) – 1/2 чайної ложки;
- паприка (пластівці) – 1/2 чайної ложки;
- сіль – по смакові;
- перець – по смакові;
- олія соняшникова (рафінованае або нерафіноване) – для смаження;
- Сметана (краще з найбільшою жирністю) – 2-3 столові ложки;
- Сир, який добре плавиться (твердий або плавлений) – 100 грам.
Приготування:
- Сіль збити разом з яйцями. Налити половину молока й додати борошно, збити.
- Додати іншу половину молока й рослинну олію. Нарізати в тісто зелену цибул. Усі добре перемішати.
- Нагріти сковороду. Нарізати цибулю і обсмажити.
- Додати фарш до цибулі й разом обсмажити. Додати спеції та сіль.
- Посмажити млинці із двох боків.
- Фарш покласти в млинці й загорнути, додати трохи твердого або плавленого сиру.
- Розкласти всі млинці на лист, зверху покласти сир і сметану.
- Протягом 7-10 хвилин готувати млинці в духовці при температурі 200 градусів.
5 рецепт
Для приготування тіста для млинчиків з м’ясом необхідно наступне:
- молоко (краще з найбільшою жирністю) – 600 мілілітрів;
- яйця – 2 штуки;
- рафінована соняшникова олія – 2 столові ложки;
- масло розм’якшене (його потрібно трохи нагріти у мікрохвильовці) вершкове – 1 столова ложка;
- борошно (пшеничне або рисове) – 200 грамів;
- сіль – 1 щіпка;
- цукор – 1 столова ложка.
Для начинки:
- фарш м’ясний – 200 грамів;
- капуста білокочанна – 200 грамів;
- 1 цибулина;
- сіль – 0,5 чайної ложки;
- перець;
- пучок петрушки.
Для обсмажування:
- розм’якшене у мікрохвильовці вершкове масло;
- олія (рафінована або нерафінована) соняшникова.
Приготування:
- Перемішати яйця із цукром і сіллю.
- Вилити половину молока.
- Покласти борошно й перемішати.
- Влити решту молока та олію, перемішати.
- Приготувати млинці.
- Цибулину й капусту нарізати шматочками.
- Цибулю посмажити на соняшниковій олії. Додати фарш і капусту.
- Покласти сіль, перець, зелень. Залишити охолоджуватися.
- Викласти на готовий млинець і загорнути.
- Змішати соняшникову олію й вершкове масло. Обсмажити млинці на суміші соняшникової оліт та вершкового масла.