Рецепт скороспілих млинців

Найчастіше в нас не завжди вистачає часу для готування чогось смачненького, навіть якщо дуже хочеться. У такому випадку можна скористатися рецептом скоростиглих млинців, які не тільки задовольнять потребу в домашній випічці, але й заощадять частину часу. Більшість таких рецептів ґрунтується на використанні кислоти лимона. Скоростиглі млинці з лимонною кислотою можна приготувати за короткий час.

Смачні

На воді, перший варіант

Щоб приготувати млинці скоростиглі на воді, потрібні продукти:

  • 3 яйця;
  • 1 столова ложка цукру;
  • 3 склянки води;
  • половину кілограма борошна;
  • 1/2 чайної ложки лимонної кислоти;
  • 1/2 чайної ложки соди;
  • 1/2 чайної ложки солі.

Смачні

Готуємо по рецепту млинці скоростиглі:

  1. Вливаємо в ємність 2 склянки теплої води й вмішуємо туди курячі яйця. Добре розмішуємо.
  2. Паралельно беремо третю склянку з водою й розчиняємо в ній лимонну кислоту.
  3. До води і яєць вносимо соду, сіль і цукор. Далі додаємо борошно й дуже ретельно розмішуємо все вінчиком до одержання рівномірної текстури. Борошняних грудок бути не повинно!

Заливаємо воду з лимонною кислотою і одразу починаємо смажити, оскільки тісто не повинно стояти надто довго.

Млинці випікаємо звичайним способом.

Цей рецепт вирізняється простотою в приготуванні. Випічка виходить дуже смачною, тонкою, і з м’яким смаком.

На воді, другий варіант

Млинці з лимонною кислотою готуються за допомогою продуктів:

  • 3 склянки теплої води;
  • 2 яйця;
  • половина чайної ложки солі;
  • половина кілограма пшеничного борошна першого сорту;
  • половина чайної ложки харчової соди;
  • 1 столова ложка цукру;
  • половина чайної ложки лимонної кислоти.

З фруктами

Приготування по рецепту:

Наливаємо в тару три склянки води й вбиваємо туди яйця. Беремо сито й через нього насипаємо цукор з борошном.

Далі додаємо сіль із содою. Консистенція повинна вийти рідкою (щоб млинцева суміш віільно розтікалася по днищу скорооди).

Потім додаємо лимонну кислоту й відразу ж замішуємо все тісто за допомогою блендера.

Випікаємо звичайним способом.

Якщо лимонної кислоти в наявності немає, то можна обійтися й без неї. Просто потрібно замінити воду на скисле молоко, а соду всипати відразу перед початком випікання, у саму останню чергу.

При використанні цього рецепта скоростиглі млинці виходять із дірочками, тоненькими й рум’яними. До того ж, при нестачі часу, тісто можна залишити залишати до 7-8 годин, і тільки потім приступати до випікання. На якості млинчиків це ніяк не відіб’ється.

На молоці

Для приготування скоростиглих млинців на молоці потрібні продукти:

  • пів кілограма пшеничного хлібопекарського борошна;
  • склянка молока;
  • столова ложка цукру;
  • дві склянки води;
  • 3 курячих яйця;
  • пів чайної ложки солі;
  • шматочок сала;
  • чайна ложка розпушувача;
  • вершкове масло.

Сніданок

Приготування:

  1. Розбити в миску три курячі яйця й ретельно збити їхнім вінчиком.
  2. Вливаємо в яйця підігріту воду й молоко, всипаємо сіль, розпушувач і цукор.
  3. Додаємо в отриману масу борошно й збиваємо її до однорідної консистенції за допомогою вінчика.

Готов млинці подають з варенням або сметаною

Ссылка на основную публикацию