Рецепт крохмальних млинців

Зранку ми поспішаємо на роботу чи навчання, тому хочеться, щоб страву можна було приготувати швидко. Тому більшість людей віддають перевагу ніжним млинцям. Щоб при випіканні цього продукту у вас не виникало проблем, ми пропонуємо до вашої уваги рецепт млинців із крохмалем на молоці.

Молочні

Інгредієнти

Для готування млинців на крохмалі по рецепту нам потрібно:

  • молоко 500 мілілітрів;
  • 3 столові ложки цукру;
  • 3 столові ложки рослинної олії;
  • 3/4 звичайної склянки борошна;
  • 4 столові ложки крохмалю;
  • 2 яйця;
  • лимонна цедра або ваніль — за бажанням.

Для крохмальних млинців годиться як картопляний, так і кукурудзяний крохмаль, вибирайте на ваш розсуд.

Складники

Приготування

Млинці на крохмалі — рецепт приготування десерту. Спершу необхідно просіяти через сито кукурудзяний або картопляний крохмаль, який надалі рекомендується змішати з борошном, яке теж потрібно просіяти.

Продукти

В іншу ємність слід розбити яйця додати до них цукор. Оскільки страва має бути десертом, можна додати 4 столових ложки цукру. Щоб надалі млинцеве тісто було ніжним і без грудочок, а весь процес приготування швидким, радимо збивати масу міксером (на невеликій швидкості). У випадку його відсутності використовуйте для збивання вилку або вінчик, які також підійдуть для інтенсивного розмішування (коли не потрібно збивати). Намагайтеся, щоб суміш була однорідною, вона може трохи пінитися. Далі додайте 3 столових ложки рослинної олії.

Полийте отриману суміш молоком, яке може бути жирним або нежирним. Нагрівати для молоко не потрібно, підійде як холодне, так кімнатної температури (краще, звичайно, кімнатної температури, тільки довго не потрібно тримати в теплі, щоб не почало підкисати).

У велику миску з рідкою сумішшю додайте суміш борошна й крохмалю, швидко перемішайте.

Збиваємо міксером до однорідності. Дайте тісту настоятися протягом 15 хвилин.

Поки тісто настоюється, поставте сковорідку (бажано брати з невисокими бортиками, вона назручніша для випікання млинців) на середній вогонь, змастивши її рослинною олією. Потім починайте пекти паляниці. Наливайте тісто ополоником або великою дерев’яною ложкою в центр сковороди, погойдуючи сковорідкою, рівномірно розподіліть млинцеву суміш по днищу. Коли краєчки млинця почнуть ставати рум’яними, переверніть виріб на іншу сторону. З кожної сторони прожарюємо по одній хвилині. Перед тем, як набрати суміш в ополоник, добре перемішайте тісто ложечкою. Накривайте вже готові млинці рушником, щоб вони не охололи до початку частування.

Якщо ж ви вирішили поласувати млинчиками з начинкою, жарте виріб тільки з одного боку ставте начинку наприпечену сторону, а світлою, невипеченою, можна поставити на сковорідку і пожарити їх ще раз (бажано під кришкою).

Подача на стіл

 

Ссылка на основную публикацию