Рецепт найніжніших млинців

Приготувати ніжні млинці можна за простим рецептом з використанням мінімуму продуктів. М’якості тісту надають вершки.

Тонкі

Інгредієнти

Продукти, потрібні для рецепту:

  • куряче яйце — 3 штики
  • пшеничне борошно — 2 склянки
  • вершкове масло — 100 грамів
  • вершки — 200 мілілітрів
  • цукор — 2 столові ложки
  • молоко — 500 мілілітрів
  • сіль — за смаком.

Цукру можна давати менше, ніж у рецепті, якщо використовувати солодку начинку або полити готовий продукт варенням або медом.

Вершки

Приготування

Почати приготування млинців потрібно з просіювання пшеничного борошна.

Потім за рецептом яєчні жовтки слід вийняти з білків і розтерти з цукром і сіллю. Розтирати можна міксером або ложкою. Потрібно влити отриману масу у посудину з просіяним борошном, додаємо вершки і все ретельно перемішуємо до однорідності.

Вводимо у тісто молоко і розтоплене вершкове масло, розмішуємо. Збиваємо білки і з’єднуємо їх з млинцевою основою. Все знову перемішуємо.

Тепер можна приступати до випікання млинців. Кожен млинець потрібно змастити шматочком вершкового масла.

Поради

Ті, хто випікає млинці вперше або немають достатньо досвіду у їх приготуванні, можуть зіткнутися з деякими труднощами. Щоб уникнути помилок, слід дотримуватися порад:

  • використовувати тільки якістні продукти;
  • використовувати молоко кімнатної температур;
  • дотримуватися послідовності додавання продуктів, у жодному разі не всипати просіяне борошно у рідкі інгредієнти одраду, а добавляти невеликими порціями;
  • випікати млинці краще у чавунній сковороді, якщо її немає, то з тефлоновим покриттям;
  • щоб тісто не прилипало, сковороду слід трохи змастити рослинною олією або додати рослинну олію у тісто перед випіканням, хоча можна і додати в тісто і змастити, тільки у цьому випадку (якщо олія буде у тісті) змащувати жиром сковороду потрібно тільки перед випіканням першого млинця.

Подавати млинці можна з варенням, згущеним молоком, сметаною, медом, ягодами, фруктами. Також можна додавати солені начинки — грибні, м’ясні, рибні, овочеві, сирні.

Ссылка на основную публикацию